Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 22 mars 2023

Det var en grå morgon och det syntes att det hade regnat i natt för det var blött på marken. Idag var jag tydligen helt virrig för jag fick åka tillbaka hem två gånger innan jag kom till jobbet. Första gången hade jag glömt telefonen och den andra gången min sport-BH. Jag skulle inte klara mig utan något utav de sakerna så det var bara att vända om och hämta.

På onsdagar har vi friskvård så vi spelade padel även idag. Vi var 7 stycken som spelade idag och nu börjar jag få in lite bra servar. Vi har två onsdagar kvar att spela padel med jobbet, sedan får vi se om vi kommer byta aktivitet på vår friskvård med jobbet eller om vi kommer fortsätta spela padel. Jag hoppas vi kommer att fortsätta spela padel för det är så roligt.

Efter padeln så hämtade jag upp Madeleine för vi skulle springa på Stensö ikväll. Mats mötte upp oss på Stensö för han skulle också springa. Jag var lite stum i mina ben och stel i ryggen så jag kunde inte springa så fort. Mats och Madeleine sprang så de kunde springa lite fortare än vad jag gjorde. Mitt mål var att inte gå utan lufsa hela tiden och det lyckades jag med. Det blev 3,7 km så jag är nöjd trots att det inte gick fort. Det var kul att träffa Madeleine igen, vi har nog inte sprungit sedan i höstas fast nu är det dags igen vilket jag tycker är bra.

Nu sitter jag i soffan och har tittat på Robinson och nu tittar vi på Mästerkocken. Tittar ni på de programmen? Vad tycker ni om programmen i så fall. Det är alltid spännande att se hur relationer skapas i Robinson och det märks att det äldre laget är lite bättre på att förstå och ta reglerna utan att bli sura och irriterade.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer