Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 24 november 2022

Godmorgon eller rättare sagt, god förmiddag. Det är en mulen, regnig morgon med en utomhus temperatur på 5 grader. Här har jag hunnit sätta fram ljusstaken i köksfönstret, bytt till julgardiner och satt upp lilla krubban under trappan. Eftersom vi ska till Älmhult på lördag så vill jag göra det innan vi åker.

De resterande stjärnor får vi ta ikväll och imorgon kväll.

Igår kväll hade vi föräldracafé på skolan och tyvärr var det väldigt få vårdnadshavare som kom. Det är alltid trevligt att få ett ansikte på elevernas föräldrar. Jag trodde att vi skulle bli många eftersom vi har utökat skolan denna terminen från 26 elever till 40. Det blev en trevlig kväll och sedan när jag kom hem var jag jättetrött så jag kom i säng väldigt tidigt.

Idag blir det Centrumskolan och idag får jag ta en kollegas ma-lektion då denne är hemma. Mina egna lektioner har jag planerat och ligger i classroom. Efter jobbet ska jag bara åka hem och vila. Jag tänker hoppa träningen med Sweden runners ikväll med tanke på att det blev sent på jobbet igår och att jag ska iväg på lördag. Jag vet bara att jag ska hem till syrran och sedan får jag se vad som händer. Det jag skulle ha med mig var bikini och något snyggt till kvällen. Det blir spännande att se vad hon och Andreas har hittat på.

I dagens utmaning hos Christel är ordet mönster. Då kom jag att tänka på att jag fortfarande tränar på att läsa mönster. En som jag vet kan läsa mönster är min bloggvän Carina som jag fick denna fina solhatt ifrån. Jag blev så glad när jag fick den för hon vet att jag älskar lila precis som hennes barnbarn Elissa.

Nu är det dags för mig att åka till Centrumskolan, ha en underbar dag, kram Susann 💜

2 kommentarer