Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 23 november 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Jag vaknar tydligen alltid runt halv sju nuförtiden så vid sju steg jag upp. Mats brukar åka till jobbet runt 6:50 och sedan kommer han hem runt 16:00. Idag slipper jag skrapa framrutan på min bil för det är 4 grader varmt utomhus. Det är fortfarande mörkt ute så jag hoppas det blir en fin dag.

Igår kväll blev jag firad utav Lena och Toni, de som inte kunde komma på festen. Vi hade gjort anka, potatismos, brysselkål och rödkål och rödvinsås som vi bjöd på. Ankan blev perfekt stekt för att vara första gången vi gjorde. Det som vi misslyckades med var skinnet som inte blev så knaprigt. Nästa gång lyckas vi, behöver bara träna lite. Till efterrätt hade jag gjort citronglass som serverades ur en citron. Glassen blev jättegod och kommer göras fler gånger.

Vi hann även spela mitt nya spel Från och med nu innan det åkte hem. Det blev en trevlig kväll och som present får jag en överraskningsdag den 21 januari. Det ska bli spännande att se vad vi ska hitta på tillsammans. De hade srivit ett så fint rim på kortet.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och ikväll är det föräldracafé där vi informerar om oss på skolan och föräldrarna får se våra lokaler. Ett helt vanligt föräldramöte med fika.

Jag får såklart inte glömma Christels fotoutmaning. Det fick bli en bild i tunnelbanan där min pappa har ögonkontakt med mitt barn och mats har ögonkontakt med mig som tar kortet.

Nu önskar jag dig en härlig onsdag, kram Susann 💜