Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 30 oktober 2022

Godkväll här ifrån Lindsdal, Kalmar. Visst går helger fort? Det har snart passerat ytterligare en helg. I fredags vad det en lugn hemmakväll och vi åt skaldjur framför tvn.

Lördagsmorgonen blev det löpning och bad som vanligt. Det var riktigt tungt att springa igår så Mats fick springa första varvet själv och andra halva varvet hade jag sällskap av Johanna och Mats. Det var tur de kunde vara draghjälp för annars hade jag inte kommit runt. Det gick inte fort fast jag är nöjd att jag inte slutade springa utan fortsatte två varv. Efteråt var det skönt med ett dopp trots att det blåste lite innan vi hoppade i. Sedan när en kommer upp märker en inte ens blåsten utan en kan bara stå där utan någon handduk om sig. Det var 12 grader i luften och 12,1 grader i vattnet.

På lördagen fixade vi en massa här hemma som vi behöver gör inför nästa helg då vi ska ha gäster och sedan så har jag min kommande födelsedagsfest. På kvällen var vi hemma och bara slappade framför tvn och tittade på Så mycket bättre.

Idag vaknade jag tidigt som vanligt trots att klockan vridits om till vintertid. Vi lyxade till det med en hotellfrukost på Scandic. De hade dragit ner på sitt utbud och när vi var där i Coronatider trodde vi att det berodde på det fast de hade fortfarande färre saker att välja på. Vi blev mätta och nöjda i alla fall.

Sedan har jag pluggat hela förmiddagen förutom ett uppehåll då Rasmus och Tova var här en liten stund innan de skulle åka hem. Nu ligger jag I hyfsad fas när det gäller mitt pluggande.

Mats har fortsatt städandet här hemma idag så nu börjar vi komma i ordning i alla rum. Idag blev uterummet riktigt färdigstädat. Rasmus och Tova kom en stund på förmiddagen innan de skulle åka till Malmö igen. De har varit hemma hos Tova för Tovas lillebror har haft kalas. Nu när de åkte tillbaka så följde barnen Sandströms med dem och ska vara hos Rasmus och Tova tills på tisdag.

Ikväll blir det bara chill tills det är dags för mig att sova och ladda inför en ny dag.

Förresten avslöjade Mats att någonting ska hända onsdag eller torsdag, spännande för jag har ingen aning. Han visste att jag har ganska mycket som jag hade tänkt göra på lovet så nu talade han om att jag behöver se till så att jag blir färdig med det tills på onsdag. Så imorgon ska jag upp och skriva en massa omdömen.

Jag hoppas ni haft en härlig helg, kram Susann 💜