Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 4 januari 2024 – sista dagen i Österrike

Den här morgonen hämtade vi Linda 8:10 för att åka till Axams för att åka skidor hela förmiddagen. Det regnade lite när vi åkte fast sedan när vi kom upp bland bergen så började det att snö i stället. Tyvärr var Christian tvungen att jobba den här dagen och vi saknade honom såklart fast förstod att han behövde jobba. Vi har varit så tacksamma att både Linda och Christian har haft så mycket tid att spendera tillsammans med oss när vi varit i Österrike.

Det blev en härlig förmiddag i backen och det var verkligen oväxlande väder, sol, dimma, molnigt och snö ibland. Det var så härligt att susa ner för backen eller rättare sagt det gick inte så fort utan jag ville njuta av allt och bara ta in miljön.

Till klockan 13:00 kunde vi åka till och sedan åkte vi hemåt. Fast innan jag kunde vila så badade Linda och jag i Inn. Det var något som jag hade sett fram emot. Vi hade tur så solen sken lite när vi badade och det var ganska strömt där i Inn.

Efter att vi hade badat i Inn åkte vi hem och jag lade mig i badkaret och sedan vilade jag framför hockeyn. Efter hockeyn åkte vi till Linda och Christian och tog lite bubbel och skålade för en trevlig vistelse hos dem i Österrike för dagen efter skulle vi åka hem. efter vårt skålande gick vi till en restaurang som låg i närheten av deras lägenhet och åt. Därefter gick vi hem till Linda och Christian igen och spelade kort. Christian vann stort den här kvällen.

Sedan var det dags för oss att säga hejdå och tacka för den här gången. 💜 TACK!!

En kommentar