Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 9 juni 2024

Fredag – I fredags jobbade Mats. Jag och min pappa åkte till Hansa city för pappa ville köpa en sommarjacka. Min pappa är snabb och med lite tålamod till att gå i affärer. Vi lastade in hans rullator och vi gick in i tre affärer, först Dressman sedan Cubus och sist Cassels. I den sista affären hittade han en jacka och sedan var han nöjd.

Därefter åkte vi in till kvarnholmen för vi hade bestämt att äta lunch med dottern och William. Fast innan vi träffade dem gick vi till en urmakare för pappa hade en klocks som behövdes justeras i armbandet. Det behövdes ta bort några länkar. Det kostade ingenting så pappa var nöjd och överraskad. Sedan gick vi till Baronen och träffade dottern och William. Vi tittade i typ en affär och sedan köpte vi examenpresenter innan det var dags för lunch.

Vi valde att äta på S/B en vietnamesisk restaurang. Det var gott och alla blev nöjda med sin mat. När vi var färdiga började det att regna så jag gick och hämtade bilen som var en bit bort vid murenparkeringen. När vi kom hem behövde både pappa och jag vila. Mats kom hem strax efter oss fast fortsatte jobba hemifrån. Han ville bara cykla hem innan det började regna rejält.

Runt tre slutade Mats jobba och därefter körde vi hem pappa. Två nätter här kändes lagom för både honom och oss. Vi bara såg till att han kom in och hjälpte honom bädda rent i hans säng innan vi åkte hem igen.

När vi kom hem landade vi i soffan med hämtmat, jag med en avokadosallad och Mats med en kebabtallrik.

Lördag – Vi började självklart dagen vid Koudden. Jag gick tillsammans med Marie och Johanna och Mats sprang. Det var en fin morgon fast lite kyligt, 15 grader i luften. I vattnet var det 17,0 grader.

Sedan åt vi frukost hemma framför tvn. Efter frukosten åkte vi och röstade vid Hatstore arena, så nu har vi gjort vår plikt.

Därefter åkte vi till Ålem för att titta på husbilen som jag provkörde. Mats tyckte också om den fast vi hade inte samma känsla när vi körde husbilen. Nu är vi riktigt sugna, vi reserverade den och hoppas vi får svar av banken i början av veckan som kommer. Det lutar rätt starkt åt att vi ska ge husbilslivet en chans.

Därefter åkte vi hem och vilade. Vi kollade även med Malin och Urban, Maria och Micke om de ville komma och grilla på kvällen. Maria och Micke var upptagna fast Malin och Urban kunde. Klockan 18.00 kom dem och Mats grillade fläskfilé och flankstek. Till det friterade han potatis och kokta en pepparsås. Jag gjorde en sallad och kokta broccoli. Det blev gott och vi blev nöjda. Till maten drack vi rödvin som Malin och Urban hade med sig. Det var ett supergott vin så det kommer vi köpa så vi har det hemma.

Jag hade inte gjort någon efterrätt utan det blev varsin glass. Efter maten spelade gin rummy och det gick sådär för mig. Mats var den som vann.

Söndag – Idag vaknade jag halv sju fast låg kvar i sängen och scrollade på mobilen för Mats sov och om jag går upp vaknar han. Jag tänkte vara snäll och ligga kvar så han fick sovmorgon.

Vid halv nio gick jag upp och lät tvättmaskinen jobba lite. Till frukosten skördade jag våra första jordgubbar, vi fick två var som vi åt och njöt av. De var söta och goda.

Idag har det varit en lugn dag då vi gjort så lite som möjligt.

Jag fick lite feeling och gjorde en rabarberpaj som vi bjöd på när Marie, Jimmy, Hampus och Sigge kom och fikade. Det var längesedan vi sågs så det var trevligt. De har fullt upp med att planera student. På torsdag tar Daniel studenten.

Ikväll har vi bara chillat och tittat på tv. Nu är det snart godnatt.

Kram Susann 💜

2 kommentarer