Trött och kvällspromenad

Bilen startade klockrent när jag körde till Centrumskolan i morse. Det kändes skönt för nu behöver jag inte oroa mig för att inte kunna köra med min bil längre.

Idag har jag varit jättetrött och seg, fast tiden har ändå gått fort på skolan. När jag kom hem från Centrumskolan somnade jag som en stock i soffan och det var det jag behövde. Vid kvart över fyra tvingade jag mig till att vakna för jag vill ju kunna sova i natt också. Tisdag kväll är den dagen vi brukar trana så Mats skulle springa ett snabbt varv i Norrliden och då passade jag på att gå medan han sprang. Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft även om det var väldigt bistert och kallt utomhus. Termometern visade bara -4 fast det kändes mycket kallare. Jag tittade även hur det såg ut vid bryggan som ligger vid Norrlidsbastun för kommunen plockar upp stege efter stege pga kylan.

När vi kom hem lagade vi middag och sedan hamnade vi soffan framför viaplay. Jag har inte orkat mycket ikväll och det är bara att gilla läget.

Önskar er en fin kväll, kram Susann 💜

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.