Familj,  Sjukskriven/Arbete

Tur med vĂ€dret 🌞

Idag hade jag och Annika planerat att Äka pÄ utflykt. Enligt vÀderprognosen skulle det bli fint vÀder. Samina följde ocksÄ med pÄ utflykten. Vi Äkte till GrÄ borg och gick runt i omrÄdet sÄ det blev ca 2,5 kilometer. Sedan fikade vi vid borgs Àngar i solen.

Det var skönt I solen och sedan Äkte vi till GÄrdby café fast dÀr var jÀttemycket bilar sÄ vi valde att Äka hem. Det blev en mysig utflykt och pÄ vÀg hem började det att regna.

NÀr vi lÀmnat av Annika Äkte Samina och jag till Mortop för att lÀmna en doppresent till Molly pÄ hennes dopdag. Jag hade köpt tvÄ saker ut Therese Lindgrens collektion och det var uppskattat.

NÀr vi kom hem vilade jag för vid 16.00 hÀmtade Mats och jag upp Annika för Mats Annika skulle springa och jag passade pÄ att gÄ en runda pÄ Stensö. Jag provade att springa lite och det gick bra. Det blev ca 2,5 kilometer för min del och Mats och Annika sprang 4,3 kilometer.

Sen hem och duscha och Àta lite innan vi skulle pÄ spelkvÀll hos Annika. Det blev en heldag tillsammans med Annika. Mats och jag blev skjutsade utav Samina, sÄ lyxigt.

Nu Ă€r vi hemkomna och sĂ€ngen och date med John Blund stĂ„r pĂ„ schemat 😊

Godnatt alla som Ă€r hĂ€r och lĂ€ser och lĂ€mnar avtryck 💜

Kram Susann

5 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *