Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Utbildningsdag – rePULSE

Skrev detta igår kväll fast glömde tydligen publicera, det var visst någon som var trött.

Klockan åtta var jag hos Anette för vi hade utbildningsdag idag. Vi är tre på mitt jobb som får gå en rePULSE utbildning och idag var första tillfället utav tre. Det är en strukturerad metod för de som behöver lite hjälp med sitt agerande och beteende. Det är två andra kollegor som gått utbildningen och de tycker att det är ett bra koncept för våra elever.

Det är jobbigt att sitta still och lyssna framför en skärm en hel dag. Det var tur att vi fick korta femminuterspauser under dagen och lunchen var en timme lång och då passade vi på att gå en kort promenad för att köpa lunch och sedan satt vi ute i solen och åt den.

Dagen gick ändå förvånansvärt fort och jag ser framemot morgondagen och då ska vi sitta hemma hos Maria på Öland.

När jag kom hem var jag trött för det tar på krafterna då jag är van vid att sova middag och att sitta framför en skärm hela dagen är tröttande. Mats lagade makaroner och köttbullar innan han skulle till teaterrepet.

Vid halv åtta var jag så trött så jag åkte och tog mig ett kvällsdopp för att inte somna i soffan. Jag försökte få någon med mig fast det var ingen som kunde.

Det var en fin kväll och solen sken. Det var 18 grader i luften och 17,5 grader i vattnet så nu är det ju nästan sommartemperatur i vattnet.