Vaknar utan alarm

Godmorgon alla fina!

Nu är jag uppe och klädd för min löptur som jag alltid gör på lördagsmorgnar tillsammans med några vänner. Idag vaknade jag innan mitt alarm så jag har hunnit ligga i sängen och läsa lite bloggar som jag inte hann igår då jag var helt slut.

Idag är första gången det här året som det ligger snö på marken så det ska bli kul om det är snö på bryggan och lite is i vattnet. Det kan en väl i så fall kalla att vinterbada. Några utav mina vänner har inte badat när det har varit vinter och snö så det blir en extra upplevelse för dem. Jag får se om Mats och jag kan hoppa i fortfarande. Just nu är utomhustemperaturen -5 grader. Det svåraste är vad jag ska ha på mig för att inte frysa fast jag vill inte bli för varm heller. Jag hoppas vi får en fin soluppgång idag vilket vi inte har haft de senaste gångerna. Förra året vid den här tiden när det bara var Marie och jag som sprang hade vi nästan sol varje lördagsmorgon så det är så jag vill och kommer ihåg mina lördagslöpningar.

Idag har vi inga planer, för utflykten som vi skulle på flyttades till imorgon pga att vädret skulle vara bättre imorgon. Vi får se vad vi hittar på idag.

Nu önskar jag er alla en härlig lördag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.