Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran,  Träning

Vandringsdag

Vi började morgonen på gymmet, kärleken och jag. Det blev en timmes gymmande så det känns bra. Jag tog det ganska lugnt och försöker tänka att jag ska vila i min träning.

Hem och äta frukost för att sedan packa en liten fika för vår vandring tillsammans med Lena och Toni. Vi hade bestämt att åka till Haltorps hage, ett naturreservat på Öland. Vi hoppades att vi skulle klara oss från regnet. Det kom bara lite duggregn som varade max tio minuter annars var det hyfsat väder, molnigt fast ändå inte kallt. Det blev en mysig promenad och när vi fikade gav vi Lena och Toni en present eftersom det var deras bröllopsdag idag, 7 år som gifta och då är det yllebröllopsdagen. Vi hade fixat present utifrån det temat så de fick en disktrasa med får på och glas- och kastull-underlägg som var tovade. Jag tycker det är roligt att ge bort små presenter till vänner.

Efter promenaden åkte vi till Arontops och åt kroppkakor, det är ju så gott. Sedan var det dags att åka hem.

När vi kom hem hade Rasmus och Tova kommit hem från Svalöv. Jag var supertrött när jag kom hem och somnade en liten stund i soffan. Det har inte blivit många knop gjorda ikväll och jag kommer att lägga mig tidigt då jag har en ”jobbvecka” på fyra dagar den kommande veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *