Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Vår lördag 😊

Självklart började morgonen med löpning tillsammans med Marie och Mats, eller rättare sagt Mats för efter ca 100 meter högg det till i Maries rygg så hon knappt kunde gå. För mig och Mats blev det bara en runda idag, så då försökte jag springa fortare än vad jag brukar. Jag lyckades och sluttiden hamnade på ca 6,24 min/km. Därefter blev det ett dopp i 7,3 gradigt vatten. Marie tog sig ner i badet trots ryggsmärtan för badet ville hon inte missa. Det var ljuvligt, nu är det som bäst. Det behöver inte bli varmare i vattnet.

Därefter hem och äta frukost framför TV-nyheterna. Efter frukosten åkte vi till Hagbloms igen för att dubbelkolla vår beställning av antal våder.

Sedan blev det en tur till Bauhaus för att köpa en list och när vi precis kommer ut från affären kommer en civilpolisbil med sirenerna på och stannar utanför ingången där även en polisbil står och sedan rusar polismännen in i affären. En kan ju inte annat än att bli nyfiken. Vi märkte iallafall inget konstigt när vi var inne på Bauhaus. Kanske får vi reda på vad det gällde …

Vårt projekt bar är snart färdigt, bara lite smått här och där.

Ikväll blir det lite umgänge tillsammans med Marie och Jimmy. Vi ska hem till dem och grilla och spela spel. Hoppas jag har lite tur ikväll med spelen.

Önskar alla en fin lördagskväll 💜 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *