Vilken fin kväll 🌞

Det blev en bra hemkunskapslektion idag när eleverna fick välja och planera måltid efter vad vi hade hemma på skolan. Jag tror att eleverna tyckte det var en rolig uppgift. Det lagades ramen idag och det såg gott ut och eleverna var nöjda fast de hade även förslag till förbättringar utav rätten.

Jag har även haft planering och skrivit omdömen då det är dags för utvecklingssamtal. Som tur är har jag inga samtal fast behöver såklart skriva omdömen på de elever jag har i hemkunskapen. Jag tycker det är svårt fast känner att jag lär mig hela tiden.

Ikväll blev det en sådan fin kväll tillsammans med Annika vid Kallbadhuset. Det blev ett härligt dopp med utsikt över Kalmar slott. Det var 6 grader i luften och 4,4 grader i vattnet. Efter doppet satt vi i solen och njöt av varm blåbärssoppa. Det blir nästan som en helig stund där vi mest är tysta och tar in utsikten.

När jag kom hem så var middagen färdig. Mats hade lagat potatismos, lax och haricorts verts och det kändes lyxigt att sätta sig vid dukat bord.

Nu ikväll tittar vi på Strömstedts och sedan kommer det bli sängen tidigt för jag är trött ikväll. Jag hoppas ni har haft en bra måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.