Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vilken fin kvĂ€ll 🌞

Det blev en bra hemkunskapslektion idag nÀr eleverna fick vÀlja och planera mÄltid efter vad vi hade hemma pÄ skolan. Jag tror att eleverna tyckte det var en rolig uppgift. Det lagades ramen idag och det sÄg gott ut och eleverna var nöjda fast de hade Àven förslag till förbÀttringar utav rÀtten.

Jag har Àven haft planering och skrivit omdömen dÄ det Àr dags för utvecklingssamtal. Som tur Àr har jag inga samtal fast behöver sÄklart skriva omdömen pÄ de elever jag har i hemkunskapen. Jag tycker det Àr svÄrt fast kÀnner att jag lÀr mig hela tiden.

IkvÀll blev det en sÄdan fin kvÀll tillsammans med Annika vid Kallbadhuset. Det blev ett hÀrligt dopp med utsikt över Kalmar slott. Det var 6 grader i luften och 4,4 grader i vattnet. Efter doppet satt vi i solen och njöt av varm blÄbÀrssoppa. Det blir nÀstan som en helig stund dÀr vi mest Àr tysta och tar in utsikten.

NÀr jag kom hem sÄ var middagen fÀrdig. Mats hade lagat potatismos, lax och haricorts verts och det kÀndes lyxigt att sÀtta sig vid dukat bord.

Nu ikvĂ€ll tittar vi pĂ„ Strömstedts och sedan kommer det bli sĂ€ngen tidigt för jag Ă€r trött ikvĂ€ll. Jag hoppas ni har haft en bra mĂ„ndag, kram Susann 💜

2 kommentarer