Vilken överraskning

Idag började morgonen nästan som vanligt förutom att jag fick ett födelsedagspaket och skönsång utav Mats innan vi åkte för att springa och bada. I paketet var det ett par badskor och det passar ju perfekt nu när det blir kallare.

När vi hämtade upp Marie sjäng hon för mig och jag fick året Blossa glögg som present.

Idag var vi sex stycken som sprang och Matilda var med för första gången. Vi sprang alla tillsammans och vi höll ett bra tempo enligt mig för idag kände jag mig seg i benen. Det är väldigt kul att springa många tillsammans då det blir lite olika samtalskonstellationer under tiden och vi kan hjälpas åt att dra och peppa varandra. Idag kallade Maria våra räffar för Susanns löpargrupp så nu har jag officiell en träningsgrupp.

Sedan när vi sprungit våra två varv var det dags för doppet och alla badade, till och med Mats. Han har gått över till fas två, för först hade han som mål att bada oktober ut och nu är målet ändrat till att bara fortsätta bada. Det blev en hoppbild på alla och Marie är den som tar kortet då hon inte hoppar i vattnet. Jag tror inte någon egentligen hade hoppat i om inte det hade varit för Mats som vill hoppa och då kan inte jag vara sämre än honom och sedan faller alla på grupptrycket.

Idag hade vi ingen sol som sken på oss fast det var 9 grader varmt i luften och i vattnet var det 10,1 grader. Vi trodde och hade hoppats på att det var under 10 grader för det var det när jag badade i torsdags kväll.

När vi kom hem och skulle äta frukost fick jag en present till utav Mats och det var ett kort med den här texten.

Det var bara att göra som det stod och sätta sig i bilen och sedan bar det av söderut. Efter ett tag förstod jag att vi var på väg till Malmö och vi åkte direkt till Rasmus och Tova där både Victor och Samina var.

När vi kom hade de dukat upp en massa plockmat som seranoskinka, oliver, ostar, kex salami mm. Det blev en god lunch. De hade även pimpat hela lägenheten med ballonger och serpentiner.

Efter lunchen fick jag mina presenter och utav Rasmus och Tova fick jag en löparryggsäck och utav Victor och Samina en stor skål. Sedan fick jag även ett kort med den här texten:

Sedan blev det fika med tårta som Tova hade bakat och även kladdkaka som Samina hade bakat dagen till ära för det är ju även kladdkakans dag.

Mats fick även en present för att det är fars dag utav Rasmus, ett spel – Smart 10 som vi var tvungna att prova.

Efter spelomgången gick barnen iväg för att handla något som de glömt och då passade jag på att sova en stund och när de kom tillbaka var jag redo igen. Vi spelade även ett spel som hette 1-100, ett lättsamt och roligt spel.

Till middag hade barnen fixat fondue med tillbehör och mannen hade smugglat med vår fonduegryta så vi hade två stycken. Jag blev jätte mätt och det var väldigt gott.

Efter maten spelade vi lite till och vid tiotiden åkte Mats och jag med hem till Samina och ska sova i hennes bäddsoffa. Det är i den jag ligger just nu och skriver detta inlägg.

Det har varit en perfekt födelsedag med lagom dos av allting och Coronasäkrat i den mån vi har kunnat. Nu kommer jag somna nöjd efter den här dagen. Vad min familj kan 👍🏾😊 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.