Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 28 augusti 2022

Godkväll alla som tittar in hos mig. Nu är vi hemkomna från Stockholm sen några timmar sedan. Det regnade i stort sett hela vägen hem så det var tur vi klarade oss från regnet i storstaden.

Igår lördag började jag ju som sagt var med gymmet som låg i byggnaden bredvid. Det ingick i hotellvistelsen vilket var positivt då jag mest har negativa saker om hotellet. Frukosten var helt ok, det fanns det som förväntas av ett hotell. Jag saknade grädde till pannkakorna fast det fixade de till mig vilket var bra av dem. Annars var det väl inte något speciellt tycker jag. Det var inte den sämsta hotellfrukosten jag ätit fast heller inte den bästa.

Efter frukosten tog vi oss in till Drottninggatan där vi strosade omkring. Vi delade på oss så Mats och jag gick själva. Tyvärr hade Mats fått ont bak i hälen och hade problem med att gå. Han gick in på apoteket och köpte voltarengel till sin häl. Vi shoppade lite, jag köpte två ponchos och Mats lite tröjor som han ska ha när han vandrar. Vi hittade även en present till Tova som snart fyller år. Sedan fikade vi på Vetekatten så vi kunde flankera vidare. På söder satte vi oss på en pub på en tvärgata och jag provade ett oranget vin. Jag hade hört talas om det sp jag var nyfiken på hur det smakade. Det var helt ok fast vet inte om jag kommer dricka det igen eftersom det det hade en väldigt speciell smak. Därefter var vi nöjda med city och åkte tillbaka till hotellet så hann jag sova en stund innan vi var tvungna att bege oss till Djurgården. Vi hade bokat bord på Lilla hasselbacken, en trerättersmeny. Vi hann precis äta allt innan det var dags att gå tvärs över gatan till Lilla Cirkus där föreställningen skulle vara.

Jag glömde fota desserten, tror det berodde på att vi hade lite tidsbrist då. Jag fick en glasskula medans de andra fick en chokladbiskvi med grädde.

Vi var alla nöjda med föreställningen som bjöd på många skratt. Jag gillar Pernilla och tycker att hon och ensemblen var väldigt duktiga.

Efter föreställningen åkte vi tillbaka till hotellet och fortsatte i vårt rum med att spela kort, snacka och dricka lite vin innan det var dags för en date med John Blund.

Idag vaknade jag strax innan sju och då bestämde jag att jag hann springa en runda innan frukosten. Vi hade bestämt att vi skulle äta vid 8:30. Det blev två km så det är jag nöjd med. Tyvärr fick jag lite känning i min fot och i ena knät så jag hoppas att det bara var tillfälligt.

Efter frukosten packade vi ihop och vid halv elva checkade vi ut. Jag körde till Fotografiska då Mats inte ville köra. Det gick bra trots att jag i stort sett aldrig kör i storstäder.

På fotografiska hade de utställning med Terry O´Neill, Hans Gedda och The black vanguard.

När vi kände oss nöjda så gick färden hemåt mot Kalmar. Vi stannade i Norrköping på Mc Donalds och åt lite snabbt för att sedan komma hem runt 17:30. Det var skönt att komma hem för visst är det alltid så när en varit iväg hemifrån.

Det blev en lyckad resa som var en 50 års present till Ubbe som fyllde år 2020. Alla vi fyra var glada att resan äntligen blev av och alla tyckte att den var värd att vänta på. Det enda som var negativt var hotellet och att personalen inte kändes så service minded. Annars var det lika trevligt som vanligt när vi åker med Malin och Urban. Tänk att vi känt varann i 28 år nu och har gjort minst en resa om året i 26 år och inte tänker vi sluta med det.

Tack för att ni finns i våra liv 💜

Kram Susann 💜

4 kommentarer