Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

BlĂ„sigt, kalas och chill 🌞

Idag vaknade jag upp till ett blÄsigt Kalmar. Det var 12 grader utomhus nÀr vi Äkte hemifrÄn för att hÀmta upp Annika. Vi började som vanligt lördagen med att springa och bada. Idag var vi fyra stycken som sprang ett lugnt tempo. Det var första gÄngen Annika var med och sprang sÄ dÄ ville vi ta det lite lugnt. Det Àr faktiskt mysigt att springa i prattempo och samtala om allt mellan himmel och jord. Efter tvÄ varv blev det bad i blÄsten, och det gick lite vÄgor pÄ vattnet.

Efter badet satt vi en utav omklĂ€dningshytterna och Ă„t frukost eftersom det blĂ„ste sĂ„. Sedan Ă„kte vi hem och jag bara vilade och halvsov lite inför Tovas kalas. Innan kalaset Ă„kte vi till systemet för jag ville handla lite öl till Nicke, Tovas pappa för att han hade hjĂ€lpt mig med bloggen. Klockan tvĂ„ var vi i Hossmo för att fira Tova. Det var kul att trĂ€ffa Tovas famil och slĂ€kt för nu fick vi ansikten pĂ„ dem som vi bara har hört talas om. 😊

Tova hade gjort en jÀttegod chokladtÄrta fast den var hur mÀktig som helst sÄ det blev bara en tunn bit tÄrta.

Vi gav Tova fyra rödvinglas, Ittala och en flaska rött vin, Amarone. Jag tror hon blev nöjd med presenterna. 🌞

NÀr vi Äkte hem frÄn kalaset körde vi förbi City gross och köpte fyra ostron och signalkrÀftor som vi sedan Ät till middag framför tvn. Den hÀr kvÀllen har jag varit ganska trött sÄ vi har bara chillat hÀr hemma och jag ska gÄ och lÀgga mig tidigt för jag tror att min kropp behöver det. Klockan Àr bara 8 fast jag det kÀnns som klockan Àr 10.

Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *