Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Blev helt slut 😊

Efter frukosten sÄ började jag rensa pÄ den sidan vi har mot grannen. Det Àr vÀldigt mÄnga buskar och smÄtrÀd som vÀxt sig stora. Jag slet mellan 8.30 och 10.45 och det blev en hel hög med ris och grenar som skulle till tippen. VÄr granne, Jakob mitt över har ett slÀp sÄ jag frÄgade om vi fick lÄna det, och det fick vi.

Klockan 11.30 skulle vi spela paddel med Marielle och Alfred, det var första gÄngen för dem och de tyckt det var roligt sÄ nu kanske vi kan spela med dem ocksÄ i framtiden.

NÀr vi kom hem efter paddeln sÄ började vi lasta pÄ slÀpet för att Äka till miljöstationen och gissa om jag blev glad nÀr grannen, Bosse bredvid erbjöd sig att Äka med Mats till miljöstationen sÄ jag kunde vila. Jag somnade som en stock i soffan och sov i flera timmar. Jag var helt slut efter allt klippande av buskar och grenar. Mats var tvÄ omgÄngar med buskavfallet till miljöstationen.

Vid femtiden kom Victor och Torun och de hade köpt paddelrack och ville spela sĂ„ dĂ„ bokade vi en bana och spelade klockan 18.00. Det var en jĂ€mn match och vi fick springa ganska mycket min man och jag. Fast vi vann till slut. Sedan Ă„kte vi hem och duschade och dĂ€refter följde vi med Victor och Torun in till stan för att Ă€ta middag. Vi valde att Ă€ta pĂ„ DK och tog en massa smĂ„rĂ€tter. Victor bjöd sina gamla förĂ€ldrar, sĂ„ tack för maten. 💜

Efter restaurangbesöket körde Victor och Torun till Byxelkrok igen för imorgon jobbar de igen. Det Àr trevligt nÀr de kommer hem lite dÄ och dÄ nÀr de har en ledig dag.

Nu sitter vi hemma i soffan och tittar pĂ„ matchen mellan Österrike och Norge och det verkar inte gĂ„ sĂ„ bra för Norge. Jag trodde de var det bĂ€ttre laget…

Snart blir det sÀngen för mig för imorgon bitti Àr det löpning och bad som vanligt.

Jag hoppas ni haft en bra fredag, kram Susann 💜