Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 16 juli 2022

Vilken härlig lördagsmorgon det blev. Det var som vanligt löpning som stod på schemat och vi hade bestämt att äta frukost i solen efter badet.

Innan vi åkte till Koudden köpte vi frallor på Magneten och när jag gick hade jag ont under min fot. Det kändes tråkigt så jag trodde jag skulle få gå idag.

När vi var framme vid Koudden började jag gå med Marie och Johanna för de brukar gå lite innan de springer och min fot kändes bra så när de började springa hängde jag också på. Det fungerade bra trots att foten hade gjort ont tidigare.

Efter löpningen blev det bad och det var 20 grader i luften och bara 17 grader i vattnet.

Efter badet blev det frukost i solen tillsammans med Maria.

Efter en härlig frukoststund åkte vi till Bauhaus innan vi åkte hem. Vi skulle köpa något medel för att kunna ta bort stubbarna som är kvar efter vårt jobb igår. Det blev även inhandlat en liten batteridriven motorsåg.

När vi kom hem vilade jag och tog det bara lugnt. Jag har hunnit sova en stund innan det var dags att göra mig iordning för ett 60 års kalas för en kollega.

Marielle kom till mig 15 för jag skulle åka med henne och Alfred. Vi drack en drink som hon hade med sig innan vi hämtade upp Renee och Annika. Vi blev skjutsade till Andreas, ytterligare en kollega som bor nära födelsedagsbarnet. Vi hade lite förfest hos Andreas innan vi gick till Maria. Vid femtiden var vi hos Maria och vi blev bjudna på buffémat som hon gjort och till kaffet fick vi jordgubbstårta.

Klockan 20.00 hämtade Mats oss och körde först hem Annika och sedan skjutsade vi Marielle till Hagby där hon bor för hennes buss hade inte gått förrän 21.30.

Nu ligger jag i sängen och Mats tittar på fotbollsmatchen mellan Danmark och Spanien. Jag känner att jag är ganska trött så jag lär nog somna tidigt.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer