Blivit med nyckel

Det märks att jag måste tänka på vad jag gör. Idag hade jag planerat en liten tur till stadshuset och en liten titt på bokrean. Jag åkte till stadshuset och köpte en nyckel till kallbadhuset så nu kan jag bada där när jag vill. Det blev inga böcker köpta idag för jag kände mig för trött för att titta och tänka. Det blev i alla fall lite fröer inhandlade så jag hoppas jag kan så i veckan När jag var på Maxi kände jag att var känslig mot ljuset och alla intryck och då får jag en yrselkänsla och jag vill komma hem så fort som möjligt. Efter fallolyckan tog det väldigt länge innan jag kunde gå i affärer utan att bli yr och illamående. Min utflykt igår med Annika har märkts idag, tyvärr.

När jag kom hem efter min handling sov jag i stort sett hela eftermiddagen, blev bara lite matpaus och sedan somnade jag igen. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig fast nu är det bara till att lyssna på kroppen och jag behövde vilan för att orka med träningen ikväll.

Mats, Karin och Madeleine sprang en mil ikväll och jag sprang 3 kilometer för jag ville känna hur det kändes för min höft. Jag tyckte det gick ganska bra, dock inte så fort eftersom jag har tappat min kondition nu när jag inte har kunnat springa. Sedan gick jag 2 kilometer och den sista tiden väntade jag i bilen till de andra hade sprungit färdigt. Därefter blev det ett dopp i 0,9 grader varmt vatten. Temperaturen i luften låg på 6 grader så det var inte alls kallt när jag kom upp igen på bryggan. Det märks verkligen skillnad nu när det är så många plusgrader.

När vi kom hem beställde vi pizza för ingen av oss orkade laga mat. Ikväll blir det lite serie och sedan ska jag sova för jag och Annika tänker ta ett morgondopp i kallbadhuset och se soluppgången. 😊

Jag önskar alla fina en härlig kväll, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.