Jag,  Recept,  Sjukskriven/Arbete

Dag 2 pĂ„ Rhodos 🌞

Visst vaknade tidigt idag med. Klockan Ätta var vi redo för gymmet. TyvÀrr var det full sÄ det blev ingen trÀning för oss. Vi valde att Àta frukost istÀllet.

Efter frukosten gick vi en promenad ut till udden och sedan hittade Malin ett par badskor som hon köpte.

DÀrefter var det stranden som hÀgrade. Det kÀndes varmare idag och i vattnet var det 21,6 grader. Det kÀnns ÀndÄ svalkade eftersom det Àr runt 29 grader i luften. Mats fÄr tillbringa sin tid under parasollet dÄ han Àr ganska röd pÄ framsidan. Idag har han varit bÀttre pÄ att ta pÄ solkrÀm nÄgra gÄnger under dagen.

Det blev mycket badande sÄklart och vattnet Àr helt ljuvligt. Vi gick till samma restaurang idag ocksÄ för att Àta lunch. Ubbe ville Àta den grekiska salladen dÀr idag. Jag valde att Àta en tonfisksallad och ett glas bubbel. Mats och Malin tog en sallad med nÄgon sorts grillad ost, det trodde att det var getost. Som avslutning bjuder restaurangen pÄ limoncello och nÄgot som jag tror Àr raki.

DÀrefter blev det stranden igen och jag halvsov en stund innan jag var tvungen att doppa mig. Runt halv fem gick vi tillbaka upp till hotellet och provade poolen. Det var 24,9 grader i polen och det var bara vi som badade, fast det var mÄnga som solade runt poolen. Jag hoppade i fast Mats tyckte inte att jag skulle göra det, han tyckte det var pinsamt.

Sedan gjorde vi oss i ordning inför kvÀllen och gick upp till Malin och Ubbes rum för att dricka ett glas rött och Àta lite chips. Jag valde att inte dricka nÄgot utan sparade mig till middagen. Klockan sju mötte vi upp Maria och Micke för att gÄ ca 2 km till to Stenos som restaurangen hette. Vi bestÀllde in en massa olika smÄrÀtter som vi delade pÄ, det var allt frÄn tzatziki till kalamaris. Till det drack vi husets vita fast jag drack bara tvÄ klunkar och sedan blev det vatten för hela slanten. Jag kÀnde att jag inte ville dricka alkohol ikvÀll med. MÀtta, glada och nöjda gick vi tillbaka mot hotellet och tanken var att jag skulle lÀgga mig tidigt fast de andra ville gÄ till stÀllet vi var igÄr kvÀll för att ta en drink. Jag följde med och kÀnde att jag kom in i andra andningen sÄ nÀr klockan var runt 23 gick vi hem för att sova. Nu Àr det sÀngen för imorgon ska vi upp strax innan sju för att springa innan det blir för varmt. Jag glömde att ta kort pÄ alla rÀtterna för det var sÄ gott.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer