Det bidde inga pepparkakor… Det bidde hämtmat 🤔😊

Jag blev nöjd med mina saffransbullar och självklart har jag provsmakat och de var väldigt goda. Nu ligger de i säkert förvar i frysen.

Efter baket åkte jag och hämtade ut ett paket på Magneten och det var inte det jag trodde det var. 🙁 Fast när jag precis kommit hem igen så fick jag ett mess att paketet gick att hämta på Magneten. 😒 Jag bestämde att jag behövde äta och vila innan jag åkte en gång till för att hämta ett paket på Magneten. Jag sov 1,5 h och sedan hämtade jag paketet som jag väntat på. Jag hade ju tänkt att Mats skulle få det imorgon då han fyller år.

Ikväll sprang vi på Svinö som har blivit rutin på torsdagar. Vi var fem stycken som sprang med våra pannlampor och ikväll höll vi ett väldigt lugnt tempo. Det småregnade och temperaturen låg på 7 grader varmt.

Efter löpningen blev det ett dopp för tre utav oss. Ikväll hoppade jag i trots att jag tycker att det är lite läskigt när det är så mörkt i vattnet. I vattnet var det 5,2 grader varmt.

När vi kom hem och hade duschat skulle vi laga mat på det jag hade tagit upp från frysen. Vi trodde det var köttfärssås fast det visade sig bara vara löksås. 🤔

Så istället för att bara äta löksås bestämde vi oss för att använda Mats julklapp som han fått från Kommunen, en värdecheck på hämtmat.

Det blev en lyxig torsdagskväll med trerättersmiddag 😊 Vi började med varsin toast skogen, sedan delade vi en carpaccio och huvudrätten bestod av en black and White. Till efterrätt delade vi en jordgubbspannacotta. Vi blev mätta och nöjda 😊

När vi hade ätit färdigt var vi för trötta för att börja baka pepparkakor. Som tur är finns ju degen kvar. Det blir mitt projekt imorgon. 😊

Vi valde att titta på en julfilm och nu ska jag snart sova. Det blev en bra kväll trots att det inte blev riktigt som jag hade tänkt.

Godnatt 💜

4 kommentarer

  1. Är du helt tokig? Badar i december månad.
    Jag har 200 meter till sjön, har inte badat på 5år…
    Hömt mat vill jag också ha, men tycker det är för långt att köra😉

    1. Ja, lite tokig är bra att vara 🤪🤣 Jag har badat varje lördag i över ett år nu. Började i juli förra året 😊 Jag kan rekommendera det, så uppfriskande 👍🏾 Hämtmat kändes lyxigt, blir inte det så ofta och om det skulle bli det så brukar det bli pizza i så fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.