Det blev en kvällspromenad 🚶🏽‍♀️

Det blev inte bussen i morse för när jag kom utanför dörren så stod bilen kvar på garageuppfarten. Det visade sig att Mats tagit bussen. Det blev en glad överraskning fast imorgon kommer det bli bussen för mig för då behöver Mats bilen på jobbet. Vår andra bil är nog färdig i slutet av denna vecka och den kommer att gå på många tusen kronor. Inte riktigt vad vi räknade med fast vi måste ju laga den. Strax innan vi lämnade in den så gick även en fjäder så de ska bytas om nån vecka då de fått hem nya. Det är tråkiga pengar när bilar bara ska fungera.

Efter jobbet åkte jag till Giraffen och köpte fågelmat, en ny ljusbricka som jag ska ha mina adventsljus på eftersom jag inte hittade den som vi brukar ha. Sedan hämtade jag upp Mats som slutade så han slapp åka buss hem. När jag kom hem vilade jag innan det var dags för att hämta upp Madeleine. Hon kunde inte springa för hon har ont i en häl så jag gick tillsammans med henne. Mats sprang 7 kilometer som vanligt fast han tog den sämsta pannlampan och det var mörkt på vissa ställen där han sprang så han hade ramlat och skrapat upp knäna. Madeleine och jag gick 3,7 kilometer och sedan badade vi. Det var 5 minusgrader i luften och 3,1 grader i vattnet.

Nu börjar det bli allt kallare och härligare i vattnet. Det är verkligen uppfriskande.

När vi kom hem plåstrade Mats om sig själv och tycker nu väldigt synd om sig själv för skrapsåren svider så. Stackars han 😘 Det var tur det gick bra eftersom han sprang alldeles själv i mörkret.

Nu ikväll har vi bara slappat framför tvn och jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *