Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En fin kväll 🌞

Godkväll i stugorna. Här sitter jag i min ensamhet för Mats är på körrep och det dröjer nog minst en timme innan han kommer hem.

Min måndag har varit bra och det blev inte så mycket planering på jobbet som jag trodde utan jag hoppade in och tog en engelskalektion. Jag som är dålig på engelska får verkligen repetition på grammatik och glosor som jag behöver. Jag tror att jag lär mig nästan lika mycket som eleverna ibland och det är positivt.

Det blev en härlig stund vid kallbadhuset ikväll tillsammans med Märit och Annika. Idag blev det inte varm blåbärssoppa utan te så nu hoppas jag att jag kan sova till natten. Vi var alldeles själva ikväll och det var så härligt i vattnet. Det var runt 13 grader i luften och i vattnet var det 12,6 grader så nu går det att simma omkring en bra stund. Oftast brukar det blåsa fast ikväll var det nästan vindstilla och det finns ett bra hörn att sitta i och där satt vi och njöt av solen och alla fågelljud.

Det är en bra start på veckan med att ta sig ett kvällsdopp. Nästa måndag planerar vi på en sushikväll där i solen efter vårt dopp. Vi hoppas att det blir en lika fin kväll.

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt innan det är dags för sängen. Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer