Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En fin kvĂ€ll 🌞

GodkvÀll i stugorna. HÀr sitter jag i min ensamhet för Mats Àr pÄ körrep och det dröjer nog minst en timme innan han kommer hem.

Min mÄndag har varit bra och det blev inte sÄ mycket planering pÄ jobbet som jag trodde utan jag hoppade in och tog en engelskalektion. Jag som Àr dÄlig pÄ engelska fÄr verkligen repetition pÄ grammatik och glosor som jag behöver. Jag tror att jag lÀr mig nÀstan lika mycket som eleverna ibland och det Àr positivt.

Det blev en hÀrlig stund vid kallbadhuset ikvÀll tillsammans med MÀrit och Annika. Idag blev det inte varm blÄbÀrssoppa utan te sÄ nu hoppas jag att jag kan sova till natten. Vi var alldeles sjÀlva ikvÀll och det var sÄ hÀrligt i vattnet. Det var runt 13 grader i luften och i vattnet var det 12,6 grader sÄ nu gÄr det att simma omkring en bra stund. Oftast brukar det blÄsa fast ikvÀll var det nÀstan vindstilla och det finns ett bra hörn att sitta i och dÀr satt vi och njöt av solen och alla fÄgelljud.

Det Àr en bra start pÄ veckan med att ta sig ett kvÀllsdopp. NÀsta mÄndag planerar vi pÄ en sushikvÀll dÀr i solen efter vÄrt dopp. Vi hoppas att det blir en lika fin kvÀll.

IkvĂ€ll blir det bara till att ta det lugnt innan det Ă€r dags för sĂ€ngen. Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *