En helt ljuvlig start på den här lördagen 💜

Idag har jag inte varit inne på bloggen eller läst bloggar förrän nu. Min lördag startade på bästa sätt som vanligt med löpning och bad. Idag var vi tre som sprang då några av oss är sjuka och några hade lite annat för sig. Idag sprang jag själv för jag känner att min kondition inte riktigt har kommit ifatt så Mats sprang med Matilda. Jag sprang lika långt som jag gjorde i torsdags, så det blev tre kilometer. Det får jag ändå vara nöjd med. De andra sprang två varv, 4 kilometer.

Efter löpningen var det riktigt skönt i vattnet, solen sken och temperaturen i luften var 8 grader och i vattnet var det 8,7 grader. Det känns alltid så bra med ett dopp, så himla uppfriskande.

Efter vårt dopp blev det frukost i solen. Matilda hade bakat goda frallor till oss. Det var helt ljuvlig start på den här dagen med tanke på att det regnat i en veckas tid så sitta i solen var underbart.

Sedan när vi hade duschat och gjort i ordning oss åkte vi och shoppade en ny skrivare och kaffebryggare. Det var något som vi behövde så det fick det bli idag. Den gamla kaffebryggaren är så gammal och sunkig så nu kan vi brygga fräscht kaffe igen. Vi har en kaffemaskin som vi använder när vi inte ska ha mer än nån kopp fast ibland behöver vi göra kaffe till fler personer.

Sen när vi kom hem från stan så var jag supertrött så jag somnade som en stock och sov en och en halv timme.

Vi har slötittat på smfinalen i ishockey, Rögle – Växjö och då tänkte jag såklart på Inga. Tyvärr så förlorade hennes lag. Annars har vi inte hittat på något särskilt.

Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

6 kommentarer

 1. Vad ni hunnit mycket.
  Ja synd att de förlorade men det är inte slut ännu.
  Min svärson jobbar där som mediachef men slutar nu efter slutspelen.
  Vårt äldsta barnbarn har haft ett säsongs projekt där.
  Så det är klart jag är intresserad.

  Vilka friskusar ni är och badar, vilken härlig bild när du hoppar i, blir glad av att se den 😍

  1. Ja att inspirera andra när vi åretruntbadar är kul. Det är faktiskt några som börjat vinterbada för att de sett bilder. 😊 Det vore kul om Rögle vann för att de inte förväntades att komma till final.

 2. Härliga badbilder och du ser så glad och pigg ut. Visst är det skönt med baden, jag är alldeles för seg med det, blir inte så ofta, saknar dina rutiner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.