En månad kvar

Tänk att det är den 24 november och bara en månad kvar till julafton. Det kommer att bli en annorlunda jul i år precis som det här året har varit annorlunda mot föregående år. Frågan är vilka restriktioner som kommer gälla inför jul och nyår.

Idag har jag sovit fast jag var inte riktigt lika trött som igår utan vaknade självmant runt fyra. Det gäller att jag bara tillåter mig att vila och då får jag prioritera bort andra saker.

Jag har inte mycket energi och är nog bara inne i en svacka då jag har dålig fantasi om vad jag vill skriva här och min tid räcker inte till att läsa alla bloggar jag vill läsa fast jag brukar alltid kunna läsa ifatt det jag vill.

Jag har märkt att jag har lite problem med min blogg just nu och jag vet inte riktigt vad det beror på, så jag hoppas att ni ändå kommer in och kan läsa. Jag ska försöka få till det så att det inte strular, hoppas jag inte är så trött imorgon så jag kan ta kontakt med någon på Loopia där jag har min blogg.

Den här tiden brukar ju vara en mysig tid fast så känns det inte riktigt nu utan det känns mer som att allt kan kvitta och det är ju en tråkig känsla. Jag kanske får lite advent känsla till helgen då stakar och stjärnor ska tas ner från vinden och pryda vårt hem.

Ikväll sprang jag och Mats ett varv på Värsnäs, 2,5 km och målet var att kunna hålla ett medeltempo på 6,20 alltså ett fort tempo för att vara mig. Jag trodde att det skulle gå för jag kände mig inte så stel och oj så fel jag hade för redan de första löpstegen tog emot och jag fick kämpa för att kunna hålla ett högre tempo och jag nådde inte mitt mål som jag hade tänkt innan. Jag är ändå näjd med min prestation med tanke på att vi sprang igårkväll och det gjorde visst min kropp stelare än vad jag trodde.

Imorgon blir en träningsfri dag så då får kroppen lite vila. Ikväll har vi inte gjort så mycket utan det blev en julfilm ikväll med. Sängen känns lockande nu så det blir förhoppningsvis att jag kan somna tidigt så jag kommer ifatt min energinivå.

Godnatt.

4 kommentarer

  1. Har också haft lite problem med bloggen
    Vet inte om den syns alls
    Ja det är ingen jul känsla, tror många känner så i dessa tider

  2. Det är många av oss som känner inspirationsbrist delsvis på den tid vi lever i, det händer inte så mycket. Även årets. Ånad November är väll inte den roligaste månaden precis.
    Hoppas dock att din onsdag blir en bra dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.