En mysig lördag 💜

Morgonen började som vanligt med löpning och bad. Det var Mats och jag som sprang, Marie och Johanna gick innan det hÀrliga badet. Det var en fin morgon med solen som kom fram till badet. 14 grader i luften och 13,9 grader i vattnet.

Idag Ă„kte Mats och jag direkt hem efter badet för vi skulle vidare till Malmö. Vi bara duschade och gjorde i ordning oss och var faktiskt pĂ„ vĂ€g strax innan klockan 10, enligt plan. Vi bredde macka som vi Ă„t i bilen. 😊

Vi var framme hos dottern strax innan halv tvÄ och bÄde Mats och jag behövde besöka toaletten innan vi Äkte till Maxi och handlade lite plockmat som vi Ät till lunch. Efter lunchen gjorde Mats créme brûlée för S hade önskat det.

Jag somnade i soffan för jag behövde sova dĂ„ jag inte sovit jĂ€ttebra i natt. Det blev nĂ„n timmes sömn. 😊 De andra tittade pĂ„ film fast jag tror alla sov en stund framför filmen. NĂ€r filmen var slut Ă„t vi crĂ©me brĂ»lĂ©en.

Vid sju tog vi bussen in till stan för vi hade bokat bord pĂ„ Lemongrass vid halv Ă„tta. Vi var ju tvungna att fira lite nu nĂ€r dottern fĂ„tt ett vikariat som socialsekreterare. 💜

Sedan gick vi till Jensens BĂžfhus dĂ€r Rasmus jobbade ikvĂ€ll. DĂ€r tog vi lite efterrĂ€tt och lite att dricka. 😊

Nu Àr vi hemkomna till S och luftmadrassen Àr uppumpad sÄ det Àr bara till att gÄ och lÀgga sig. Det har varit en bra och trevlig lördag. Imorgon ska vi möta upp Rasmus och Tova pÄ Emporia.

Hoppas du haft en trevlig lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.