Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

En perfekt lördag

Morgonen startade som de brukar på lördag. Vi var ett gäng som sprang och badade idag också. Det var solsken, 1 grad i luften och 1,9 grader i vattnet. Nu hade stegen kommit tillbaka på Koudden så det tyckte alla var bra eftersom det är djupare att bada vid Koudden än bastubryggan. Efter doppet drack vi kaffe och varm blåbärssoppa i solen. En riktigt trevlig start på dagen.

När vi kom hem blev det frukost och sedan har vi fixat lite inför kvällen. Malin och Urban var bjudna till 18.00 så Mats var och handlade. Något som vi glömt bort ett tag är vår julgran som stått i uterummet åkte till tippen idag. Vet inte varför vi inte fått tummen ur tidigare. Det konstiga var att julgranen knappt barrade och den har inte fått något vatten sen jul typ.

Vi bjöd på spagetti och en tomatsås med stekt svamp i och en sallad till. Parmesanost fick en riva över sin pasta efter tycke och smak.

Sedan spelade vi ett tärningsspel, 30 och Malin vann.

Mello tittade vi på och tyckte att fel låtar åkte ut som vanligt. Jag tyckte programledarna gjorde det bra och gav ett lyft av programmet ikväll.

Nu ligger jag i sängen för jag är ganska trött ikväll. För att sammanfatta den här dagen med ett ord så får det bli PERFEKT. En dag med blandad kompott är det bästa.

Godnatt 💜, kram Susann