Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 12 augusti 2023

Vilken fantastisk morgon vi fick. Jag kände mig seg i morse och var nära på att bara ligga kvar i sängen fast jag visste att jag skulle ångra mig om jag gjorde det.

Det blev två varv i slingan och jag är glad att jag tog mig runt och inte gav upp efter första varvet.

Sedan blev det bad, 16 grader i luften och 15,3 grader i vattnet så nu går det ner i temperatur igen. Det var härligt uppfriskande idag.

Efter badet blev det hem och frukost i uterummet.

Efter frukosten åkte vi till Maxi och dottern och William följde med. Vi skulle handla skaldjur till kvällen. Vi lämnade av allt hos dem eftersom vi skulle vara där på kvällen.

Sedan skjutsade de hem oss för de skulle låna bilen. När vi kom hem var jag trött och somnade i uterummet medans Mats tittade på fotboll. Jag tror att Mats också somnade.

Klockan tre skulle vi spela padel med dottern och William. Vi tog våra cyklar dit, och det är verkligen lätt nu när vi har elcyklar. Efter matchen så cyklade vi hem och duschade och Mats gjorde aioli som vi skulle ha med oss.

Vi tog cyklarna till dottern och det är smidigt. Det blev en trevlig kväll, först åt vi och sedan spelade vi codenames. Därefter tittade vi på fotboll, Bayern München mot Leipzig eftersom William är ett Bayern fan.

Vi cyklade hem innan matchen var slut för jag var trött och Bayern låg under med 3-0.

Nu ska jag sova då jag har fått en lätt huvudvärk, tror den går bort med lite sömn.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer