Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 11 november 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig. Dagen började som vanligt med att jag ligger kvar i sängen en stund för att surfa runt och läsa mina bloggvänners inlägg. Jag ser att jag fortfarande inte kan kommentera, vilket är supertråkigt för jag skriver kommentarer och det ser ut som om det fungerar.

Idag är det varmt utomhus, 13 grader. Kan ni fatta att det är så varmt i november, det lär nog dröja innan snön kommer i år.

Det blev ju en kortjobbvecka för min del och det känns härligt för en kommer snabbt ifrån alla jobbsysslor. Nu har jag snart hunnit ifatt det jag ska göra förutom det på min kurs. Jag hoppas att jag hinner en del i helgen.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och när jag har fått i väg alla fredagsmail så ska jag hem och vila för ikväll är det bokcirkelträff hos Camilla klockan 17:00. Det ska bli kul fast jag ska hinna läsa ut boken nu efter detta inlägg, har några sidor kvar. Den här gången är jag inte ute i god tid med boken och min tanke var ju att läsa den på hästlovet. Nu blev ju inte höstlovet riktigt som jag tänkt…

Det ska i alla fall bli kul att träffa alla ikväll och hära vad de tycker om boken. Vi har läst Ett land av snö och aska av Petra Rautiainen. Jag tycker boken är bra och kommer nog att ge den 3 poäng av 5. Har ni läst den?

I helgen ska jag bara fixa inför nästa helg då jag ska ha min 50-årsfest. Vi kommer bli runt 25 personer så det ska bli kul att träffa alla. Det är några vänner som jag inte sett på väldigt länge.

Jag får inte glömma Christels utmaning som är gatuljus. Det får bli en bild från Paris som är tagen från vår hotellbalkong.

Nu önskar jag dig en härlig fredag, kram Susann 💜

6 kommentarer