Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 6 januari 2023

Godmorgon till dig som tittar in här just nu. Det blev ingen direkt sovmorgon idag heller, jag vaknar tydligen runt sju fast låg kvar i sängen och försökte somna om vilket såklart inte gick. Nu är klockan halv nio och Mats ska äta frukost innan vi ska åka till gymmet. Jag hade bestämt att jag skulle träna nu på morgonen och jag får visst med mig Mats fast han behöver frukost i magen innan han tränar. Jag tycker inte om att äta innan jag tränar, dricker bara lite vatten och ett glas juice.

Idag regnar det inte så det bådar ju gått för en lite finare dag med tanke på att det regnat den senaste tiden.

Dagens väder just nu.

Igår blev en trevlig padelmatch och Jonas tyckte det var roligt att spela padel. Vi kommer att spela igen. Efter att vi spelat padel åkte vi hem och åt lunch, vi hittade spagetti och köttfärssås i frysen. Det är alltid smidigt med rester. Jag sov sedan för jag visste att jag var tvungen att vila eftersom jag sedan skulle bort på bokcirkelträff. Vid halv fem kom Jonas och hämtade upp mig och sedan även Malin så vi åkte tillsammans över till Märit där vi skulle vara. Det var Camilla, Annika, Märit, Malin och jag som hade en trevlig kväll. Märit hade gjort vegansk pizza, två sorter. Den ena var hennes säkra kort, Margarita med bara tomatsås och vegansk ost. Den andra pizzan hade hon hummus på istället för tomatsås och sedan skivade rödbetor och när den pizzan var färdiggräddad la hon på solroskärnor, grönkål och ringlade honung på. Det blev väldigt gott och vi blev mätta. Till det drack vi vin och när vi kom skålade vi i bubbel som vi brukar göra när vi ses.

Efter maten förflyttade vi oss till soffan och diskuterade boken Omständigheter av Annie Ernaux. Jag gav boken 2,5 p av 5. Till nästa gång ska vi vara hos mig och ha läst boken Malma station av Alex Schulman. Jag är inte förtjust i honom som person fast är det någon gång jag ska läsa hans böcker är det väl i bokcirkeln för jag hade aldrig valt en bok utav honom själv.

Det blev en trevlig kväll och sedan kom Mats och hämtade oss.

Nu ska jag avsluta detta inlägg för Mats har ätit färdigt och är redo för gymmet.

Jag önskar dig en fin dag, kram Susann 💜

6 kommentarer