Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 7 januari 2023

Här går lördagen mot sitt slut. Jag sitter i soffan och skriver detta inlägg. Dagen började som vanligt med löpning och bad. Det var årets första lördagslöpning och bad och vi var i Norrliden. Idag var det vara jag och Mats som sprang och det var tunga ben idag och plus att dt var svårare att springa då det var snö på sina ställen. Jag hade typ bakhalt när jag sprang så det gick inte så fort. Jag tänkte först bara springa ett varv fast sedan sprang jag nästan två varv, jag struntade att runde en liten udde. Jag är nöjd att jag valde att springa längre än vad jag tänkt från början. Sedan blev det ett dopp och då hade Marie kommit lagom till badet. Det var 2 grader i luften och 2,1 grader i vattnet. Jag tycket det kändes kallt idag fast strax efter så är det ju jätteskönt.

Dagens väderbild

Igår började vi ju dagen med att träna på Malkars och det kändes i mina ben idag. Jag körde två varv på Milon igår och kände mig nöjd med det. Jag fick ju till och med Mats till gymmet igår.

När vi kom hem från gymmet igår så var det i stort sett bara vila för mig hela dagen eftersom jag visste att jag skulle iväg på kvällen. Jag visste inte vart eller vad jag skulle göra då det var en födelsedagspresent från Malin, Urban, Maria och Micke. Strax innan 18.00 skulle vi åka för det visste jag för Mats hade berättat när jag skulle vara färdig. Under dagen hade vi fått snö så vi eller rättare sagt Mats fick borsta bilen innan vi kunde åka.

Sedan åkte vi hem till Malin och Urban och där var även Maria och Micke när vi kom. De hade ordnat det så trevligt för mig. När vi kom dit fick vi bubbel och varsitt ostron med tanke på att jag tycker om ostron. De andra är inte så förtjusta i ostron fast de åt varsitt för sällskaps skull. Alla utom Maria fick ner sitt ostron.

De hade gjort så fint och vi fick så god mat, räkor, rökta räkor, rökt makrill, sallad, kex ost mm. Det var supergott och trevligt. Sedan hade de fixat en mordgåta som vi läste tillsammans och Ubbe var lekledaren. Till efterrätt fick vi en marängbakelse med glass i. Allt var supergott.

Vi kom fram till vilken som var mördaren och efter maten så spelade vi ett nytt spel som Malin och Ubbe fått i julklapp, Hint. Det var ett kul spel och helt plötsligt var klockan tolv och då kom Marias dotter och skjutsade hem oss. Vilken fantastisk kväll de ordnat för mig. Jag är så tacksam för att ha så fina vänner 💜 Tack 💜

Vi passade även på att gratta Micke som fyllt 60 och han fick en massa olika sorters öl från olika mikrobryggerier.

Jag somnade gott och lycklig.

Efter att vi sprungit idag så blev det frukost i soffan framför tvn och sedan runt 12-tiden hämtade vi vår bil som vi lämnat kvar hos Malin och Ubbe. Vi fick fika och hann prata lite också innan vi åkte hem för jag behövde sova.

Den här dagen har vi inte gjort så mycket utan bara njutit av ledigheten. Vi har varit en runda på Maxi och handlade så vi kunde laga en kycklinggryta som vi har ätit ikväll. Nu blir det bara lite chill tills det är dags för sängen.

Vi kom även ihåg att ringa till Christian som bor i Österrike och gratta honom på födelsedagen. Det var kul att se och prat lite på messenger. Nu längtar vi tills de kommer till Sverige för att bo här sommarhalvåret. 😊

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann

2 kommentarer