Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 9 februari 2024

Idag lämnade vi syrrans hus runt klockan 8 och åkte till pappa. Vi åt frukost hos pappa och efter frukosten gick vi till återvinningen och lämnade tidningar, plast mm. Sedan spelade vi Chicago och pappa vann idag igen. Han hade tur med korten.

Jag ringde även biståndshandläggaren i Älmhult och fixade så pappa skulle få städning. De kommer att komma var tredje vecka till honom och nästa vecka skulle de ringa till honom för att bestämma dag och tid för städningen.

Klockan 13:00 hade pappa en tid på ögonmottagningen på Växjö lasarett. Vi hade tagit ledigt även idag för att kunna skjutsa honom. Vi åkte tidigare så vi hann äta lunch på sjukhusets restaurang. Alla tog panerad rödspätta med remouladsås.

Pappa trodde att de skulle röntga ögonen idag fast så blev det inte utan en undersökning igen. Han har gula fläcken på båda ögonen fast inget som stör då de är torra och fina. Det som bekymrar är blodkärl i vänster öga och de vet inte riktigt vad det beror på. Antagligen något som trycker bakom ögat och de hoppas kunna se det på röntgen. Han har ganska mycket försämrad syn på vänster öga fast ändå inget som påverkar hans bilkörande.

Pappa fick droppar i ögonen som gjorde att han såg suddigt ett bra tag efteråt.

Sedan skjutsade vi hem honom och vi körde hem mor kalmar. Vi åkte och handlade på vägen hem.

Det blev skaldjur ikväll som det oftast blir en fredag.

I Christels fotoutmaning är ordet Ärvt och i vanlig ordning fick jag fundera lite. Mamma och pappa ärvde glas från min farmor och farfar som jag har nu så därför får det bli en bild på dessa.

Kram Susann 💜

3 kommentarer