Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 11 februari 2024

I lördags morse så blev det löpning och bad i blåsten. Det var minus 0,5 grader i luften och 0,1 grader i vattnet. Det var en bra start på dagen som vanligt.

Efter badet åkte vi hem och åt frukost. Sedan fixade vi för den här lördagen hade vi vår överraskningsdag för Lena som fyllde 60 år förra året. Den här dagen var hennes present.

Klockan 12:40 hämtade vi upp Lena och Toni för att sedan äta lunch på kött och bar. Klockan 15;00 hade vi bokat ett escape room som låg på strömgatan inne på kvarnholmen. Det var ett nytt ställe där de hade två escape room just nu och ett tredje hölls på att byggas. Det fanns även flippespel, shuffleboard och videospel och lite andra spel där.

Efter escape room åkte vi hem till oss och umgicks. Vi lagade bao buns och gyoza tillsammans och sedan spelade vi exitspel. Vid 23:30 körde jag hem våra gäster efter en trevlig dag tillsammans.

Jag glömde lägga in lördagens bild i Christels fotoutmaning så här kommer en bild som är kombinerad med lördagens ord brunt och dagens ord rutigt. Det är gårdagens lunch på Kött och bar, bruns sås och kött och sedan ligger pommes i en rutig korg.

Idag blev det sovmorgon för jag var ganska trött efter gårdagen. Mats gjorde amerikanska pannkakor till frukost, det var längesedan vi åt det så idag smakade det väldigt gott.

När jag hade vilat efter lunch åkte jag in en snabbis till jobbet för att förbereda inför imorgon eftersom jag börjar senare från och med imorgon. Jag ville att lektionen skulle vara färdigplanerad till mina kollegor som kommer ha lektionen. Därefter åkte vi och lämnade Mollys present. Hon fyllde år den 14 januari fast vi har inte haft möjlighet att fira henne så idag passade vi på att köra dit en stund. Vi fick fika och sedan åkte vi hem så jag kunde sova.

Ikväll bjöd vi hit Malin och ubbe på lite rester från gårdagens middag, bao buns och gyoza. Det var längesedan vi träffade dem så det var trevligt att prata och uppdatera oss kring vad som händer i våra liv. Vi bestämde även att vi skulle åka och titta på Ölandsrevyn på fredag. Min chef Märit och en kollega, Simon är med i revyn. Det ska bli kul att se den.

Nu är det sängen som gäller, kram Susann 💜

2 kommentarer