Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Godmorgon 💜

Jag tittar in lite snabbt här för vill önska er en härlig lördag. Som ni vet som är här och besöker mig så är det snart dags för löpning och bad tillsammans med några vänner. Bada är något som jag gjort regelbundet sedan 2019 och är väldigt stolt över mig själv att jag lyckats hålla i. Även om det är en trend att vinterbada i pandemitider så startade svägerskan och jag innan det uppmärksammades så mycket i sociala medier. De första åren sprang vi bara utan att bada och efter ca ett år fick jag med mannen ut i löpspåret tillsammans med oss fast då badade han inte. Fast nu badar han varje lördag och jag vet inte riktigt när han började bada med oss.

Jag har vänner som började när Corona härjade för fullt och de säger att denna lördagsmorgon har varit ett bra sätt att umgås när en inte träffats med de en brukar träffa. Det har blivit en viktig social del i deras liv, ett sätt att överleva distanseringen på. 👍🏽🙂

Nu är jag redo för avfärd, väskan är packad med varma kläder efter badet. Den varma drycken är med som är så gott att dricka efter doppet.

Nu önskar jag er en underbar lördag, kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *