Godmorgon 💜

Jag tittar in lite snabbt hĂ€r för vill önska er en hĂ€rlig lördag. Som ni vet som Ă€r hĂ€r och besöker mig sĂ„ Ă€r det snart dags för löpning och bad tillsammans med nĂ„gra vĂ€nner. Bada Ă€r nĂ„got som jag gjort regelbundet sedan 2019 och Ă€r vĂ€ldigt stolt över mig sjĂ€lv att jag lyckats hĂ„lla i. Även om det Ă€r en trend att vinterbada i pandemitider sĂ„ startade svĂ€gerskan och jag innan det uppmĂ€rksammades sĂ„ mycket i sociala medier. De första Ă„ren sprang vi bara utan att bada och efter ca ett Ă„r fick jag med mannen ut i löpspĂ„ret tillsammans med oss fast dĂ„ badade han inte. Fast nu badar han varje lördag och jag vet inte riktigt nĂ€r han började bada med oss.

Jag har vĂ€nner som började nĂ€r Corona hĂ€rjade för fullt och de sĂ€ger att denna lördagsmorgon har varit ett bra sĂ€tt att umgĂ„s nĂ€r en inte trĂ€ffats med de en brukar trĂ€ffa. Det har blivit en viktig social del i deras liv, ett sĂ€tt att överleva distanseringen pĂ„. đŸ‘đŸœđŸ™‚

Nu Àr jag redo för avfÀrd, vÀskan Àr packad med varma klÀder efter badet. Den varma drycken Àr med som Àr sÄ gott att dricka efter doppet.

Nu önskar jag er en underbar lördag, kram Susann 💜

6 kommentarer

  1. Godmorgon
    Det Àr sÀkert vÀldigt nyttigt att bada Äret runt, klart det vÀcker intresse att lÀsa, jag sjÀlv sitter med morgonrock pÄ och fryser med bara tÀnka pÄ det.
    Har aldrig varit glad för att bada i havet, varför vet jag inte
    Önskar dej en trevlig lördag

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *