Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Här packas det för fullt 🌞

Godmorgon till er som tittar in hos mig. Det är en solig fast blåsig morgon och termometern visar 13 grader. Jag har vaknat tidigt idag med för min hjärna går på högvarv nu för att inte glömma något. Det är verkligen skillnad på mitt sätt att tänka och strukturera när jag har mycket att göra, inte som jag fungerade innan fallolyckan. Det är på både gott och ont för jag lever mer här och nu än vad jag gjorde tidigare då jag hade allt färdigtstrukturerat och planerat i minsta detalj. Nu kan jag inte hålla reda på detaljerna och kommer inte på dem förrän i sista sekund om jag ens kommer ihåg. Det är lite frustrerande ibland.

I går kväll packade vi för fullt Mats och jag för imorgon bär det av till Rhodos tillsammans med våra vänner Malin och Urban. Det ska bli så skönt att komma iväg och bara få vara. Det är precis vad alla behöver för att orka med vardagen känns det som. Jag har sett att det ska vara runt 27 grader nu i veckan på Rhodos så det ser lovande ut för en solig semester. Det bästa är att vi flyger från Kalmar för sedan är vi hemma när vi kommer hem. Nackdelen är att det är mindre flygplan än vad det annars brukar vara när en reser från en större stad. Flygresan är inte min höjdpunkt om jag säger så för jag blir lätt åksjuk även i flygplan. Jag hoppas att jag inte är lika åksjuk längre då jag märkt att efter min fallolycka klarar båtturer bättre än tidigare.

I går fixade jag så att jag kan sluta 13 imorgon för jag hade glömt att kolla avgång och incheckning ordentligt så hade tänkt jobba som jag brukar imorgon. Fast nu är det löst så jag hinner. Vi vet bara inte riktigt hur vi ska ta oss till flygplatsen då vi inte vill ha bilen ståendes där en vecka. Vid halv tre då vi ska vara där har ju ingen annan slutat jobba så det får väl bli en taxi. Det löser sig alltid.

I går träffade Christian min chef Märit för han ska komma och träna svenska hos oss. Märit har bara inte riktigt tänkt klart hur och när det ska ske. Det ska bli kul att Christian ska börja vara hos oss. 💜

I går kväll blev det bad med Annika och Märit som vanligt vid kallbadhuset fast vi hoppade över sushin och sparar det till en annan måndagskväll.

Det blev en fin kväll med slottet som utsikt och temperaturen i vattnet var 15,6 grader så nu är det riktigt skönt med ett bad. Jag tror att temperaturen i luften låg runt 16 grader. Det är en sådan härlig tradition vi skapat med våra måndagsbad.

Igår kväll åkte Victor och Torun till Byxelkrok för nu börjar deras jobbsäsong hos Petter pizzeria och restaurang. Fast Victor hann med lite under dagen som tex besiktiga bilen som är skruttig och han fick 11 2:or så nu använder han bara bilen upp och sedan skrotar han den. Sedan får han komma hem och hämta sin sommarbil som han har. Innan de åkte upp var han på handledningskurs för att han sedan ska kunna övningsköra med Torun. nu får vi åka upp till Byxelkrok om vi ska träffas och det blir det säkert i sommar en tur till norra Öland.

Idag är en hel jobbdag och nu är det inte många skoldagar kvar. i och med att jag åker iväg en vecka så blir det väldigt få dagar kvar. Igår hade jag sista hemkunskapslektionen för det här läsåret. Annika och jag planerade igår så nu har vi lagt upp en plan för höstterminen.

I eftermiddag efter jobbet ska jag till osteopaten och sedan ska jag handla lite inför resan. Vi behöver en bagagevåg och jag behöver minneskortläsare för det jag hade förstördes när min dator ramlade ner på golvet eftersom det satt i datorn.

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜