Hela väderregistret ❄🌧🌞

Idag när vi skulle åka iväg på morgonen och springa var inte vädret det bästa. Det var snöblandat regn fast det var inget som hindrade oss från att komma iväg. Idag var vi fem stycken som sprang och badade. Det var Marie, Mats, Maria, Matilda och jag. Det var 1 grad i luften och 2,5 grader i vattnet. Lagom till det var dags för doppet kom solen fram.

Sedan åt vi lite frukost och vilade innan vi träffade Lena och Toni på Stensö. Vi gick den långa rundan och det blev 6 kilometer. Sedan hittade vi ett bord vid vattnet och åt vår medhavda matsäck bestående av kaffe, blåbärssoppa och frallor.

Därefter åkte vi hem för jag var tvungen att sova. Det blev två timmars sömn, väldigt välbehövligt för blir lätt trött och snurrig.

Rätt som det var så knackade det på ytterdörren, hur ofta händer det? Typ aldrig…

Det var Malin som stod utanför med en bukett tulpaner till mig. Hon ville pigga upp mig lite nu när det känns lite tungt med mitt mående. Så snällt och omtänksamt 💜 Tack snälla Du, fina vän 😊

Jag har bara tagit det lugnt i eftermiddag och vilat mig inför vårt digitala umgänge ikväll. Klockan 19.00 hade vi en date över internet med Lena och Toni. Vi hade bestämt att vi skulle äta middag tillsammans och sedan titta på melodifestivalen. Jag och Mats åt räkor med lite plock och Lena och Toni åt rostas med klyftpotatis och tre olika såser.

Tittade Du på mello? Vann rätt låt? Jag tyckte Tusse var värd att vinna fast jag trodde The mamas skulle vinna.

Det blev en mysig kväll tillsammans och nu är jag ganska trött och tänker ha date med John Blund.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.