Helt orkeslös

Igår gick dagen i ett, jag började dagen med ett dopp. Så underbart ljuvligt, helt ensam vid badplatsen förutom alla fåglar som sjunger så vackert 🙂

Sedan blev det till att flytta pärmar, sortera papper mm. Nu är det tomt i bokhyllan där pärmarna stod. Det ligger olika högar papper på golvet som bevis, kast-, spar-, titta igenom- högar. De högarna är mindre roliga att ta hand om.

När Mats kom hem vid halv fem var det bara till att byta om till springkläder. Vi hade bestämt oss för en längre runda 😱 Hjälp vad varmt det var och långt. Jag brukar dippa runt 5 km och gjorde även så. Jag hade sällskap i 12 km av Mats, sedan sprang han på lite fortare för det kändes som jag knappt kom framåt. När jag äntligen kom hem visade sträckan sig vara 14,57 km och det är det längsta jag har sprungit. När jag kom hem var jag helt slut, här nog aldrig känt mig så orkeslös efter en löptur. Jag typ låg på golvet och allt bara snurrade. Lite resorna och Cola gjorde susen.

Jag var så varm så jag var bara tvungen att åka till Värsnäs för ett dopp. Oj!!! Vilken skillnad från morgonen då jag var helt ensam och nu var typ hela stranden full 😱

Det blev ett välbehövligt dopp och sen hem igen för att ställa mig i duschen. Jag var supertrött och gick och la mig tidigt. Jag orkade inte blogga igår kväll.

Idag blir det till att handla mer resorb, ett mobilskal och fortsätta med mitt utrensningsprojekt.

Jag önskar alla en fin dag, kram.

3 kommentarer

  1. Idag lockas man att bada, efter den urladdningen igår behöver du troligen återhämtning under några dagar

  2. Kan tänka mig att det är mer lugnt på morgonen om man ska bada. Det är onekligen varmt ute så folk vill l bada senare på dagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *