Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Träning

Ingen buss 😊 träning 🏃‍♀️🏊🏾‍♂️ räkmackor utan macka 👍🏾

I morse var jag seg, tror klockan nästan var nio innan jag steg upp. Det var en kall morgon, 4 grader och grått. Bilens batteri laddade jag igår kväll så jag hoppades att bilen skulle starta idag. På andra försöket startade bilen så jag slapp ta bussen idag. 😊

På torsdagar är jag och en annan lärare alltid ute på en promenad med några elever. Det blev en runda på dryga 3 kilometer.

När jag kom hem somnade jag väldigt fort och sov ända tills Mats kom hem kvart över fyra. Det tog ett tag innan jag vaknade till. Jag hade lite huvudvärk så det fick bli en tablett innan jag åkte och tränade med Sweden runners. Idag var grundarna till Sweden runners med och tränade. De åkte runt till lite olika grupper i Sverige och ikväll var det Kalmars tur. Det var backintervaller ikväll och det var jobbigt som vanligt.

Belöningen kommer sen efter träningen då vi är några som tar ett dopp. Idag fick vi oss en överraskning när vi kom till Jutnabben för bryggan med stegen var borta. Vi fick åka och bada vid Tallhagens brygga istället. Jag hade ingen termometer med mig ikväll för den hade vi glömt på Långviken när vi badade där i tisdags. Fast nu har Mats varit och hämtat termometern. Enligt badappen var det 11,6 grader i vattnet fast jag tror att den mäter lite längre ut så jag gissar på 12 grader ikväll. Det var skönt som vanligt.

Sen när vi kom hem åt vi räkor för det är ju räkmacka dag idag. Vi åt utan brödet, så gott och Mats hade även köpt varsitt ostron och krabbklo.

Nu är det godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *