Arbete/sjukskrivning,  Jag,  TrĂ€ning

Ingen buss 😊 trĂ€ning đŸƒâ€â™€ïžđŸŠđŸŸâ€â™‚ïž rĂ€kmackor utan macka đŸ‘đŸŸ

I morse var jag seg, tror klockan nĂ€stan var nio innan jag steg upp. Det var en kall morgon, 4 grader och grĂ„tt. Bilens batteri laddade jag igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ jag hoppades att bilen skulle starta idag. PĂ„ andra försöket startade bilen sĂ„ jag slapp ta bussen idag. 😊

PÄ torsdagar Àr jag och en annan lÀrare alltid ute pÄ en promenad med nÄgra elever. Det blev en runda pÄ dryga 3 kilometer.

NÀr jag kom hem somnade jag vÀldigt fort och sov Ànda tills Mats kom hem kvart över fyra. Det tog ett tag innan jag vaknade till. Jag hade lite huvudvÀrk sÄ det fick bli en tablett innan jag Äkte och trÀnade med Sweden runners. Idag var grundarna till Sweden runners med och trÀnade. De Äkte runt till lite olika grupper i Sverige och ikvÀll var det Kalmars tur. Det var backintervaller ikvÀll och det var jobbigt som vanligt.

Belöningen kommer sen efter trÀningen dÄ vi Àr nÄgra som tar ett dopp. Idag fick vi oss en överraskning nÀr vi kom till Jutnabben för bryggan med stegen var borta. Vi fick Äka och bada vid Tallhagens brygga istÀllet. Jag hade ingen termometer med mig ikvÀll för den hade vi glömt pÄ LÄngviken nÀr vi badade dÀr i tisdags. Fast nu har Mats varit och hÀmtat termometern. Enligt badappen var det 11,6 grader i vattnet fast jag tror att den mÀter lite lÀngre ut sÄ jag gissar pÄ 12 grader ikvÀll. Det var skönt som vanligt.

Sen nÀr vi kom hem Ät vi rÀkor för det Àr ju rÀkmacka dag idag. Vi Ät utan brödet, sÄ gott och Mats hade Àven köpt varsitt ostron och krabbklo.

Nu Ă€r det godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer