Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jättetrött 😩

Oj, vad trött jag är ikväll. Jag har nästan somnat här i soffan fast vill inte det utan jag vill kunna sova till natten. Idag har det varit fullt upp på jobbet och det som eleverna fick göra på hemkunskapen var uppskattat, äppelkräm och quesidillas.

Jag och en kollega badade ikväll vid kallbadhuset och det var en fin kväll och himmeln var rödorange vid horisonten. Jag försökte ta kort fast det blir ju aldrig bra på kort eller i alla fall inte lika bra som i verkligheten. Det var ganska vindstilla till skillnad från förra måndagen då det blåste väldigt mycket. Ikväll var det runt nollan i luften och 6,8 grader i vattnet. Nu är det verkligen skönt, så där stickande i huden när en kommer upp fast jag fryser inte utan det sprider sig en värme i kroppen efter doppet. Sedan drack vi blåbärssoppa, gott med något varmt direkt efter kallbadet.

Mats är på månkören rep ikväll och det är slut vid klockan nio och då ska vi köra in bilen till verkstaden så den är där imorgon bitti när den ska fixas. Nu kommer vi få klara oss med en bil i ca två veckor. Vi har sagt att vi ska prova utan hyrbil, får se om vi är för bortskämda med två bilar så vi tar hyrbil. Jag kommer få ta bussen nu och kanske Mats kan ta bussen vissa dagar ifall jag skulle behöva bil. Vi får se hur det går för egentligen tänker jag att vi borde avveckla en bil nu när det bara är jag och Mats.

Idag körde Victor upp till en kompis och det hade gått bra att köra. Jag pratade med honom ikväll för jag ville se så allt hade gått bra. Det är alltid skönt att ha lite koll på sina barn även om de är vuxna.

Det blir tidigt i säng ikväll för jag känner mig ganska energifattig. Hur har ni haft det idag?

Kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *