Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 12 oktober och söndagen den 12 oktober 2024

Vilken fantastisk lördagsmorgon vi vaknade upp till. Solen sken, 7 grader i luften och nästan helt vindstilla.

Det blev Koudden som vanligt, Mats sprang och jag och Marie promenerade. Sedan blev det bad i 10,9 grader varmt vatten vatten. Det var skönt och en ångrar aldrig ett bad. 🙂

Därefter åkte Mats och jag och åt hotellfrukost. Det var ett tag sedan vi gjorde det, tyckte det var dags. Det blev Hotell Witt och har en Malkars kort vilket vi har så blir det billigare. Vi betalade 170 kr för oss båda.

Mätta och belåtna åkte vi hem och började städa. Det blev även lite vila för klockan 15:30 cyklade vi in till stan. Mats skulle till teatern och jag till Malin och Urban. Jag skulle bara umgås lite med dem innan jag smög in för att se teaterföreställningen.

Det var mysigt att prata lite med Malin och Urban och Lovis deras yngsta dotter var också där. De skulle iväg och fira Kajsa lite senare på kvällen.

Vid halv sjutiden gick jag till Hotell Witt där teatern var. Jag hade systemkameran med mig och tog en massa kort. Jag kände att det var längesedan jag fotade och det var svårt att hitta rätt inställning med allt ljus.

Efter teater gick Mats och jag på Pies of scotland.

Det blev en trevlig kväll och innan vi cyklade hem cyklade vi förbi Max och åt en hamburgare.

Idag blev det sovmorgon och jag var även och badade. Jag trodde badstegen låg i på rafshagen men de hade tagit upp den. Det blev till att köra till Koudden för mitt 72:a dopp i rad. Idag regnade det, var 10 grader i luften och 10,5 grader i vattnet.

Hem och duschade och vid kvart över två gick vi för att fira Hampus. Vi gav honom en beige Lyle &Scott tröja. Sedan fick vi skjuts av dottern hem. När vi kom hem städade vi ur kylskåpet, vilket behövdes. Därefter körde vi till återvinningen med alla våra förpackningar.

Ikväll köpte vi kebabtallrik här i Lindsdal och därefter jobbade jag lite. Jag skrev klart mina omdömen.

Ikväll har jag huvudvärk så det blir till att sova snart.

Kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *