Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 16 maj – en riktig träningsdag

Morgonen började med att vi hämtade Marie klockan åtta för att springa våra fyra kilometer innan vårt bad. Det var 10 grader varmt i luften och 10,3 grader i vattnet. Båda riktigt längtade efter att få kasta oss i vattnet. Bilder kommer här i vanlig ordning.

När jag kom hem var det dusch och frukost gällde innan det var dags för tjejträffen med träning, yoga, bad och picknicklunch klockan 11. Klockan tio vräkte regnet ned så det kändes inte ätte lockande att vara utomhus och träna med tjejgänget. Fast tjugo i elva hämtade jag Malin och vi åkte till utegymmet vid långviken. Det blev ett träningspass med Linda som hade dragit ihop till den här träffen. Vi var åtta tappra kvinnor som genomförde ett träningspass och avslutade med yoga utomhus. När det var dags för yogan var det lite uppehåll en stund så det blev en snabbyoga. Eftersom det regnade hoppade vi över badet, det var ingen som var sugen och jag hade ju redan badat på morgonen.

Jag och Malin laddade för ett träningspass 🙂

Vi åkte hem till Linda och åt vår lunch, alla hade sin egen mat med sig eftersom det är Coronatider. Det var trevligt att träffa lite nya människor och ett lätta sätt att göra tillsammans med ett träningspass.

När jag kom hem var jag ganska trött så då blev det soffan en stund.

På kvällen kom Marie och Jimmy och spelade spel, vi spelade Ticket to ride och Carcasonne.

En härlig lördag, då jag fick umgås med lite människor, fast på lite avstånd. Det kändes bra , en är ju lite fattig på umgänge.