Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 20 augusti 2022

Godmorgon alla fina som tittar in här hos mig. Idag kliver jag upp nästan precis som starten går för Ironman. Det är redan 20 grader så det verkar som om det blir en varm dag idag med.

Igår var sista jobbdagen för veckan och det är skönt att det är helg för den här veckan har varit så stressig med allt som jag har behövt göra inför skolstarten på måndag. Det är tur att jag bara har en lektion på måndag och kan göra det sista inför tisdagen då alla nya elever kommer.

Igår efter jobbet åkte jag hem och vilade för vid kvart i fem hämtade vi upp Malin och Ubbe för att spela paddel. Det blev en jämn match och Mats provade både mitt och Mats rack så det första han gjorde efter matchen var att beställa ett till sig själv. Jag provade hans rack fast det var riktigt svårspelat så jag fattar inte att han kan spela så bra som han gör med det. Efter matchen stannade vi kvar i hallen och åt middag. Det var mysigt att stanna kvar och prata och äta. Det kommer vi att göra om, för det var ett bra koncept.

Sedan åkte vi hem och tittade på Netflix tills det var dags för att sova.

Inatt har jag vaknat flera gånger då det varit extremt varmt i vårt sovrum, 27 grader. Acn fick till och med sättas på inatt annars tycker Mats att den låter för mycket och kan inte sova utav ljudet. Det blev svalare i rummet och jag somnade fast vaknade nu halv sex.

Snart ska vi springa och bada som vi brukar göra fast eftersom det är Ironman kommer vi inte att vara i Norrliden utan vi kommer åka ut till Maria på revsudden.

Vid klockan 11 ska vår färd gå till Simrishamn tillsammans med Marie och Jimmy. Det var min för tidiga 50 årspresent. Det ska bli trevligt och vi får se vilka platser som besöks på Österlen.

Nu önskar jag er en härlig lördag, kram Susann

4 kommentarer