Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 19 augusti 2022

Idag skiner inte solen konstigt nog. Tänk vad en vänjer sig vid vackert väder som det har varit nu och denna hettan som de flesta har klagat lite på i smyg. Nu verkar det som om väderprognosen kommer att stämma inför helgen. Här i Kalmar vill förstås ingen eller rättare sagt de som kör Ironman ha fint väder och ingen åska imorgon.

Igår var det lite kickoff på jobbet efter pizzalunchen som Märit bjöd på. Vid klockan två hade alla tagit sig till Banergatan där vi skulle få gå in i olika escaperoom. Det finns tre olika mysteryroom där och all personal var indelade i tre grupper. Mitt lag fick det svåraste rummet fast klarade oss galant, utan ledtrådar och på 35 min. Alla deltagarna får en timme på sig att klara alla klurigheter i rummet så en kommer ut genom dörren igen. Det var riktigt roligt tyckte jag, det var min första gång i ett sådant rum. Jag skulle gärna göra fler sådana rum. Enda nackdelen är att det är ganska dyrt då en betalar per person och inte per rum och jag tror att kostnaden per rum låg runt 350 kr och det kan jag tycka är ganska dyrt.

Efter escaperoom åkte Marielle och jag till kallbadhuset för ett dopp och det var så skönt. Det var inte så många där som det har varit i veckan då vi åkt efter jobbet. Det var 22,6 grader i vattnet och helt ljuvligt och vi var tvungna att doppa oss flera gånger då vi fort blev varma.

Igår kväll gjorde vi pizza på grillen för vi måste ju träna oss. Sedan på kvällen blev det ett kvällsdopp tillsammans med Malin i Norrliden och då var det också skönt med ett dopp. Det var 21,8 grader i vattnet då och var härligt svalkande.

När vi kom hem efter kvällsdoppet var det sängen för mig då jag var helt slut och somnade som en stock. Idag vaknade jag runt 6 för då hade jag sovit färdigt.

Idag blir det som vanligt mycket att göra på jobbet och nu är det sista racet inför skolstarten på måndag.

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer