Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 1 maj 2023

Idag vaknade vi upp hos Maria och Micke eftersom vi firat Valborg hos dem. Efter frukosten åkte vi hem och jag har bara legat i uterummet och halvsovit för jag behövde samla energi igen.

Klockan 14:45 blev jag hämtad utav Märit och sedan plockade vi upp Annika för vi skulle basta och bada tillsammans. Vi hämtade sushi innan vi åkte och hämtade upp Marielle inför vårt bastande. Vi hade hyrt Ekenäsbastun mellan 16:00-18:00. Det var andra gången vi var där och det var lika mysigt den här gången med.

Det är en vedeldad bastu så vi fick upp temperaturen så det blev många dopp i sundet. Det var skönt att bada och det gick att simma runt lite för i vattnet var det 10,9 grader. Den enda nackdelen var att det blåste ganska mycket.

Självklart blir det ett hopp i vattnet.

När jag kom hem blev det lite tv-tittande. Vi tittar just nu på utvandrarna, den nya serien på tv4play. Har ni sett den?

Den här långhelgen har innehållit många olika saker som jag gillar. Jag är så tacksam att jag har möjlighet och ork till att hitta på så mycket roligt. Jag kämpar fortfarande med att hålla min energibalans fast tycker att jag har gjort det bra den här helgen då jag även har sovit många stunder mellan alla mina aktiviteter. Nu går helgen mot sitt slut och imorgon är det vardag igen.

Jag hoppas du haft en skön helg, kram Susann 💜

6 kommentarer