Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 18 september 2023

Idag blev jag hämtad klockan 8 av Elin. Det är studiedag och alla elever är lediga. All personal samlades hemma hos chefen, Märit. Vi började med kaffe och smörgås innan det var dags att dela upp oss i smågrupper. Vi diskuterade en massa saker och löste ganska många ”trådar” som behövdes lösas omgående.

Lunchen åt vi på Arontorps och de är kända för sina kroppkakor. Självklart åt jag kroppkakor och blev proppmätt.

Efter lunchen åkte vi mot Kåtorp och där skulle vi ta en promenad och titta på gamla husrester från 1800-talet och framåt. Första huset var typ ett ödehus.

Sedan gick vi vidare mot ett naturreservat.

Efter att vi tagit oss över stockar, kvistar och stenmurar hamnade vi mitt i ingenmansland och sedan när vi skulle tillbaka till bilen gick vi många omvägar då vi typ var vilse. Fast till slut kom vi tillbaka till bilarna och där fick vi det efterlängtade fikat.

Egentligen skulle vi åkt till ett ställe till fast eftersom det tog lite längre tid än beräknat så fick vi sluta lite tidigare och lägga kvarvarande tid när vi själva vill/ kan jobba.

Jag följde med bussen in till stan och badade med Marielle vid kallbadhuset. Det var 18 grader i vattnet, riktigt härligt.

Sedan blev jag hemskjutsad av Marielle. Ikväll har jag inte gjort så mycket eftersom jag var trött och Mats är på kören. Jag gör allt för att inte somna för tidigt fast snart är det legitimt att somna.

Kram Susann 💜

3 kommentarer