Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 24 april 2023

En ny vecka med nya möjligheter. När jag vaknade i morse var det grått och mulet och kallare än vad helgen bjöd på.

Visst är det typiskt att temperaturen sjunker när det närmar sig Valborg. Jag önskar att värmen kommer till helgen igen så det kan vara varmt och skönt för en gångs skull när det är valborg.

Idag har jag haft det lugnt på jobbet och har hunnit med planeringen för de flesta utav mina lektioner i veckan. Det är skönt när jag hinner det för då kan jag koncentrera mig på andra saker.

Ikväll blev det bad vid kallbadhuset tillsammans med Annika. Det var ett tag sedan vi badade på måndagar så det var mysigt att sitta där och drick blåbärssoppa efter doppet. Det var en mulen kväll, 9 grader i luften och 8,6 grader i vattnet.

När jag kom hem hade Mats lagat mat så det var bara till att äta. Det kändes skönt att slippa laga mat fast det hade jag nog inte gjort annars. Mats är iväg på körrep så jag sitter här i min soffa och tittar på tv. Jag är ganska trött så det kommer blir tidigt i säng. Jag är visst inne i någon trötthetsperiod och jag hoppas jag snart känner mig piggare.

Utomhus regnar det och är väldigt mörkt så det känns bra att jag sitter under filten och bara hör allt smattrande på uterumstaket och fönster.

Jag hoppas din dag har varit bra, kram Susann 💜

4 kommentarer