Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 27 mars 2023

Visst känns det att vi har inlett sommartiden. Jag tycker att det känns mer för varje år som går och jag kanske kan önska att vi inte ändrar tiden utan kan vi inte behålla sommartiden hela tiden. I morse var det lite segt att gå upp och utomhus var det minusgrader. Jag vill ju ha värme fast idag har det varit kyligt.

Måndagar är en lugn dag för mig på jobbet. Jag hade mitt medarbetarsamtal idag och det gick bra. Vi diskuterade mina uppsatta mål och stämde av hur jag tycker att det går med mina lektioner och mina uppdrag.

Ikväll blev det ett dopp vid kallbadhuset. Det var en fin kväll och solen sken. Det var så skönt att sitta efter doppet i solen. Solen värmde gott när vi satt där och drack blåbärssoppa. Idag tyckte jag att det var kyligt att bada fast det är alltid skönt efteråt. I luften var det 2 grader och i vattnet 4,7 grader så nu stiger temperaturen.

På vägen hem svängde jag förbi Bellas och köpte en kebabtallrik till mig för Mats var inte hemma när jag kom hem. Hans jkörrep började tidigare idag och jag orkade inte laga något.

Ikväll blir det bara chill framför tvn tills det är dags att sova.

Hur har din dag varit?

Ha en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer