Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 31 juli 2023

Sista dagen i juli månad och Mats första jobbdag efter semestern. Det var inga problem för Mats att gå upp när alarmet ringde. Idag tog han cykeln till jobbet vid 6:40.

Jag steg upp vid sju och 7:50 hade jag parkerat bilen vid Revsuddens hamn och där mötte jag Maria. Hon hade bjudit med mig på ett yogapass. Vinden var ganska kall så jag var glad för träningsjackan som jag packade ner i sista sekund. Det blev en timmes yoga och det märktes att jag var stel och min balans var i obalans. Jag till och med ramlade i en övning. Solen tittade fram så det blev skönt så jag till och med kunde vara i kortärmat.

Efter yogan följde jag med Maria hem och blev bjuden på frukost och sedan blev det ett dopp. Det var skönt, 19,3 grader i vattnet.

Sedan åkte jag hem och vilade en liten stund för sedan kom dottern och William. De var lite uttråkade, eller rättare sagt dottern var det. De tog med sig hennes böcker och sedan åkte vi in en tur på stan. Vi lunchade på EAT.

Efter lunchen åkte vi och lämnade William och därefter åkte dottern och jag till skogen. Vi hade hoppats på att hitta kantareller fast det blev inte en endaste svamp.

Därefter åkte jag och lämnade av dottern och när jag kom hem var Mats redan hemma. Jag vilade i uterummet för det var så skönt att ligga där och lyssna på regnskurar som kom. Mats var glad att han hade slutat lite tidigare och slapp skyfallet när han cyklade hem. Det hade gått bra att cykla idag och det tog honom ca 30 min till jobbet med cykeln.

Ikväll har vi inte gjort något speciellt. Tanken var att Fatimah och Andreas skulle kommit fast nu kommer de imorgon istället och stannar tills på torsdag.

Godnatt, kram Susann 💜