Måndagstrött

Idag har det varit en lugn dag på Centrumskolan eftersom halva skolan har varit iväg på friluftsdag och imorgon åker andra halvan. Jag har varit med på hemkunskapen och idag stod på schemat att göra tacopizzasticks. Det var uppskattat då eleverna tyckte det var gott.

När jag kom hem från jobbet vilade jag några minuter innan Victor och jag åkte till Maxi för att handla. Vi kom tydligen på en bra tid för det var inte så många personer i affären och då är det lätt att hålla avstånd. När vi kom hem hade Mats kommit hem och han var redo för att åka och springa. Jag däremot var ganska trött så jag ville vila lite innan. Fast egentligen ville jag säga att vi skippar träningen fast jag visste ju att jag skulle ångra mig sedan utan jag sa Ja till träning fast min hjärna skrik NEJ!

Det blev ett varv på Värsnäs, 2,5 km och det var jättelängesedan jag sprang där. Den slingan är lite jobbigare än den vi springer på lördagsmorgnar. Vi försökte hålla ett högt tempo och vår upplevelse var att vi gjorde det fast våra klockor visade något annat… 6,34 tempo och jag trodde att jag var nere på 6,20 tempo. Fast det var inte så dåligt iallafall, egntligen spelar tiden ingen roll utan det som räknas är att vi springer.

När vi kom i mål tyckte jag att vi kunde köra lite backintervaller så då gjorde vi det i 10 min och det kändes för vi fick upp flåset rejält. Sedan avslutade vi med crosstraining, benböj, armhävningar och tåhäv. Det blev ändå ett bra träningspass nu när en inte ska vara på gymmen. Jag är nöjd med vår träning och att jag faktiskt valde att springa istället för att sitta kvar i soffan.

Ikväll blir det panerad fisk så nu är det dags för mig att masa mig ut i köket för att bidra till middagen.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig måndagskväll, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *