Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Min helg 😊

I fredags slutade jag efter lunch för jag hade lite tid att ta ut. Det var skönt att fÄ sluta sÄ tidigt. Jag Äkte och handlade efter jobbet och köpte sÄklart skaldjur som tradition bjuder. NÀr jag kom hem sov jag och bara vilade. PÄ kvÀllen Ät vi skaldjur och tittade pÄ tv. Fredagar Àr det skönt att bara vara.

PÄ lördagsmorgon blev det löpning och bad. NÀr jag vaknade och sÄg solen blev jag glad och tÀnkte att det var en fin morgon. Fast nÀr jag steg ur bilen nÀr vi skulle springa sÄ insÄg jag att det blÄste jÀttemycket. Det blev ett varv i löpspÄret och sedan bad i blÄsten. Det var inte sÄ jÀtte mysigt att stÄ pÄ bryggan fast sedan nÀr vi kom i vattnet sÄ var det skönt för dÄ kÀndes inte blÄsten.

Det var +1 grad i luften och +3,2 grader i vattnet.

DÀrefter Äkte vi hem och Ät frukost och vilade för klockan 11:30 spelade vi padel med Malin och Urban.

Efter padeln sÄ var det sova som gÀllde för mig för sedan skulle vi till Malin och Urban vid klockan 18:00. Vi köpte med sushi som vi Ät tillsammans med bubbel och vin. Sedan pratade vi en massa och avslutade med gin rummy. Det Àr sÄ skönt att kunna prata om allt möjligt. DÀr mÀrks att vi verkligen kÀnner varandra vÀl. Sedan vid halvtolvtiden gick vi hemÄt för att sova.

Idag söndag tog vi sovmorgon och jag valde bort trÀning pÄ Malkars idag för vi behövde verkligen stÀda. Jag har varit i tvÀttstugan typ hela dagen för att plocka i ordning och ta hand om all tvÀtt. Mats har stÀdat i alla andra rum. Nu Àr vi nÀstan fÀrdiga sÄ vi kan ha gÀster till pÄsk. Det blir lite stÀdande pÄ toaletterna i veckan och dÀr stÀdas ju varje vecka. Vi körde Àven en runda till Ätervinningsstationen och jag har Àven sorterat ut lite klÀder frÄn min garderob, vilket var vÀlbehövligt.

IkvÀll lagade vi guldsparid och det blev gott med mos och hari coverts till. Sedan har jag Àven lÀmnat in min deklaration idag sÄ nu slipper jag tÀnka pÄ den. Nu ikvÀll tittar vi pÄ Robinsson och sedan blir det sÀngen för att vara redo för en ny vecka.

Jag hoppas du har haft en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer